Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Izjūtu stāsti Maiklu Džeksonu godājot

Aivars Līpenītis, 26.06.2009. 15:52

Pasaule sēro par popmūzikas karaļa Maikla Džeksona aiziešanu viņsaulē. Jauno mūziķu portāls Manamuzika.lv aicina dalīties pārdomās un stāstos par mūziķa daiļradi. Raksti tiks publicēti portālā.

Pasauli tikko apskrējusi ziņa, ka popmūzikas karalis Maikls Džeksons miris no sirdstriekas. Ļoti negaidīti faniem un atbalstītājiem, ņemot vērā gaidāmo grandiozo pasaules tūri. Diemžēl mūziķim neizdevās atvadīties no saviem faniem, taču mums ir iespēja izteikties un tādējādi atvadīties no mūziķa, pastāstot par savām izjūtām, klausoties Maikla mūziku, par piedzīvoto viņa koncertos vai jebkādiem citiem notikumiem saistībā ar Džeksonu un viņa karjeru, vai vienkārši – novēlējums popmūzikas karalim tālākās gaitās citur.

Pārdomas teksta veidā sūtiet uz e-pastu info@manamuzika.lv. Rakstīto pēc vēlēšanās varat papildināt ar attēliem vai citiem materiāliem. Tie tiks publicēti īpašā tam paredzētā sadaļā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV