Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Šogad „Audiosmog” sadarbojas ar Ufo, Ediju Šnipki un „Tuklan”

Edgars Džiguns, 29.06.2009. 11:33

Kļuvis zināms, ka festivāla “Tele2 Baltic Beach Party” skatuves veterāni, apvienība „Audiosmog” no Vācijas, arī šogad sadarbībā ar mūziķiem no Latvijas, kā arī Nigērijā dzimušiem regeja meistariem „Tuklan gatavo dažus pārsteigumus.
Šogad „Audiosmog” sadarbojas ar Ufo, Ediju Šnipki un „Tuklan”

Līdzīgi kā pērn, kad „Audiosmog” duetā ar DJ Ella uz festivāla Lielās skatuves izpildīja Ellas dziesmu „Shine Like Superstar”, šogad vācu fun rock pārstāvji sadarbosies ar Ufo un Ediju Šnipki. Kopā ar Ufo „Audiosmog” strādā pie kolorītās dziesmas „Mocīc”, savukārt ar Ediju Šnipki tiek lūkots leģendārās britu grupas „Queen” daiļrades virzienā.

„Es un ”Audiosmog” jau esam kļuvuši par tādām kā festivāla mēbelēm, kas katru gadu ir klāt, kas kļuvuši tīri labi paziņas. Izdomājām uztaisīt smagāku versiju dziesmai „Mocīc”, jo cilvēkiem patīk, ka rīta pusē uzlaiž kādu smagāku populāras dziesmas kaverversiju,” stāsta Ufo. „Esmu nosūtījis viņiem informāciju, domāju, ka viss notiksies un sanāks.”

Interesants solās būt arī „Audiosmog” kopprojekts ar Nigērijā dzimušajiem, šobrīd Vācijā dzīvojošajiem saules mūzikas zinātājiem, apvienību „Tuklan”. Regeja – deju duets „Tuklan”, kura sastāvā darbojas Famous-T (Tonija Tuklana) un Massiv Rex, profesionālo karjeru uzsāka 1996.gadā Vācijā. Kopš tā laika viņi kļuvuši pamanīti gan ar uzstāšanos „dzīvajā”, gan sadarbojoties mūzikas ierakstu sesijās, gan rakstot dziesmas, gan startējot dažādos projektos kopā ar zināmiem izpildītājiem no visas pasaules.

Kā zināms, festivāls „Tele2 Baltic Beach Party” šogad notiks 24. un 25.jūlijā, kad uz vairākām skatuvēm Liepājas pludmalē kāps visdažādākie mūziķi no Latvijas un astoņām citām valstīm. Festivāla īpašo viesu statusā šogad vēja pilsētā ierodas „Mando Diao” (Zviedrija), „Safri Duo” (Dānija), „Mumiy Troll” (Krievija), „September” (Zviedrija), „Guru Josh Project” (Lielbritānija), „Kate Ryan” (Beļģija), „Laid Back” (Dānija), „Happyendless” (Lietuva), „Vanilla Ninja” (Igaunija), „Audiosmog” (Vācija).

Vairāk informācijas par festivālu tagad un turpmāk atrodas interneta mājas lapā www.beachparty.lv, bet biļetes iegādājamas „Biļešu Paradīzes” kasēs visā Latvijā, kā arī internetā – www.bilesuparadize.lv. Izmantojot festivāla partneru „Tele2”, „Zelta Zivtiņas”, alus dzērienu „D-Light” un „D-Night”, kā arī „SMScredit.lv” piedāvātās akcijas, iespējams saņemt atlaidi biļetes iegādei. Plašāka informācija par šiem piedāvājumiem atrodama internetā – www.tele2.lv, www.dnight.lv un www.smscredit.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV