Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

"Dziesma manai paaudzei" aprit jau piecpadsmit gadi

Ieva Freiborne, 30.06.2009. 12:24 | komentāri (6)

Saule, jūra un "Dziesma manai paaudzei" - bez tā nu laba vasara nekādi nav iedomājama. Šis būs jau 15. gads, kad notiks krietnās mūzikas festivāls. Tas ieguvis augstu popularitāti un dažviet Latvijā koncerti ir kļuvuši par pilsētas svētkiem. "Dziesma manai paaudzei" - aicina jebkuru piepildīt savus pārdrošākos sapņus, atsaukties savai sirds balsij un kvēlākajām vēlēšanām, jo nekad nekas dzīvē nav par vēlu. Jebkurš, kuram ir griba un vēlēšanās, var mainīt savu dzīvi un paveikt ko tādu, par ko iepriekš ir tikai sapņots, piemēram, dziedāt uz skatuves simtiem cilvēku priekšā.

Fredis kopā ar draugiem nepilna mēneša garumā iecerējis apceļot astoņas Latvijas pilsētas. Sāksim 3. jūlijā Cēsīs. Un tad cauri visai Latvijai - uz Alūksne, Saldus, Roja, Dobele, Aizkraukle , Valmiera un Limbaži.

Apmeklējot pasākumu, nepieciešami vienīgi ērti apavi un labs garastāvoklis. Lai gan tas jebkurā gadījumā tiks garantēts. Par to rūpēsies ne tikai Fredis, bet arī viņa pavadošā grupa.

Šogad Dziesma manai paaudzei apmeklētājiem esam noorganizējuši vēl vērienīgāku vakara programmu, kura sastāvēs no trim daļām:

18:00 sāksies Noras Bumbieres piemiņai veltīts koncerts.

Šā koncerta ideja ir atgādināt skatītājiem par Noras Bumbieres ieguldījumu Latvijas mūzikas vēsturē un vākt ziedojumus Noras Bumbieres piemineklim. Ziedojuma tālrunis 90006582 (maksa par zvanu 1,00 Ls).

Šajā koncertā uzstāsies Viktors Lapčenoks, Margarita Vilcāne, Ojārs Grīnbergs Zigfrīds Muktupāvels u.c. Latvijā pazīstami izpildītāji.

20:00 sāksies tradicionālais "Dziesma manai paaudzei" šovs, kuru nenogurdināmi vadīs, protams, Fredis.

23:00 sāksies nakts balle, kurā Jūs izklaidēs Labvēlīgais Tips un viesu statusā ieradīsies kādi no mūsu viesiem Aisha, Jenny May .

MĒS NEESAM PAAUGSTINĀJUŠI BIĻEŠU CENAS un tieši tāpat kā pagājušā gadā biļetes iepriekšpārdošanā sākot no Ls 3,00 ( ieskatieties par visu šo programmu).

Arī pensionāriem biļetes nemainīgas Ls 2,00

Koncertu grafiks:

03.jūlijs Cēsis Pils parka estrāde
04.jūlijs Alūksne Pils salas estrāde
10.jūlijs Saldus Kalnsētas parka estrāde
11.jūlijs Roja pludmale
17.jūlijs Dobele Ķestermeža estrāde
18.jūlijs Aizkraukle stadions
31.jūlijs Valmiera estrādes
02.augusts Limbaži estrāde

Sekojiet informācijai, nenokavējiet biļešu tirdzniecības sākumu un krietnās mūzikas festivāla norises www.dzmp.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV