Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

DEVILSTONE OPEN AIR piedāvā trīs dienas dabā ar mūziku un velniem

Ian, 01.07.2009. 12:36

No 17.līdz 19. jūlijam Dainuva ielejā, Anyksciai, Lietuvā, notiek metālmūzikas festivāls DEVILSTONE OPEN AIR.
DEVILSTONE OPEN AIR piedāvā trīs dienas dabā ar mūziku un velniem

Velnišķīgas dzīres upes krastā: trīs dienas ar metāliskām šaltīm, kuru kulminācijā uzstāsies SEPULTURA. Galvas izkratīšana  kopā ar metāla skatuves gigantiem KEEP OF KALESSIN, CODE, SINISTER  iekš tā  DEVILSTONE OPEN AIR, kurā piedalīsies arī Lietuvas metāla elite un citas ekstrēmas vienības…
 
Šis ir Lietuvas metālmūzikas festivālu pirmdzimtais, orientēts uz ārzemju un vietējo publiku. 20 grupas ir apstiprinājušas savu dalību 3 koncertos. Metāla stilu un ģeogrāfiskās variācijas ir pietiekami izvērstas – no Brazīlijas, caur Eiropu līdz pat Jordānijai, neaizmirstot pat tradicionālo metāla mūzikas ligzdiņu – Skandināviju, protams.
 
Devilstone Open Air notiks vienā no iespaidīgākajiem Baltijas stūrīšiem – nelielajā, bet mājīgajā un vēsturiskajā Anyksciai pilsētiņā, kas piedāvā daudz apskates objektus, kā arī modernākas izklaides. Alternatīvās un ekstrēmās kultūras ir atrodamas vietējā, senatnīgajā mantojuma kontekstā –tāds ir festivāla koncepts, kuru iedvesmojusi Anyksciai pilsētas leģenda – “…velns bija nesis milzīgu akmeni pāri pilsētai, mēģinot ar to sašķaidīt baznīcu, taču viņam tas neizdevās, jo gailis viņu aizbiedēja projām, kad ausa gaisma. Tā nu akmens tika nomests kur pagadījās un atstāts likteņa varā…”
 
Festivāla misija ir tālu ejoša: ne tikai 3 lieli metāla koncerti, bet arī bagātīga kultūras programma:
- Nakts Rokatēkas: old-school roka mūzikas programma pēc koncertiem līdz pat agram rītam.
- Volejbola mači, lai iegūtu Devil Stone trofeju.
- Īpaši veidotas ekskursijas pa pilsētu tiem, kam kultūra augstākā vērtē par sportu
 
Kempinga teritorija būs turpat pie upes. Peldēšanās, futbols, svaigs gaiss – ļoti pateicīga vieta izklaidēm dabā…
 
Devilstone Open Air programmā iekļauti: SEPULTURA – Brazil, Modern Thrash; KEEP OF KALESSIN – Norway, Black; CODE – England/Norway, Nostalgic Black; SINISTER – Netherlands, Technical Death; AZARATH – Poland, Death; BILOCATE – Jordan, Black/Death/Doom; TRAUMA – Poland, Death; FRAILTY – Latvia, Doom/Death; DIABOLICAL – Sweden, Death/Thrash; OBTEST – Lithuania, Pagan; HEAVEN GREY – Latvia, Doom; LUCTUS – Lithuania, Thrashing Black; LEPROUS – Norway, Progressive; CROCELL – Denmark, Death; STRANGER AEONS – Lithuania, Progressive; NAHASH – Lithuania, Occult Black; SAPLES – Lithuania, Old-school Death; ŽAS – Lithuania, Social Rock/Metal; THE PROWLERS – Italy, Heavy/Progressive; plus sensational SPECIAL GUEST.
 
Biļetes uz Devilstone Open Air ir pārdošanā “Tiketa” biļešu servisā.
https://www.tiketa.lt/Show.aspx?EvnID=2681&ShowID=8684&LngID=ENŠobrīd biļešu cenas ir 120 LTL/35 € uz visām 3 dienām. Vēlāk cenas palielināsies uz 140 LTL/40 € un 150 LTL/43 €. Plus ekstra € par “Tiketa” servisa pakalpojumiem. Biļetes būs pieejamas arī festivālā uz vietas pie ieejas.
Ārzemju apmeklētāji var dabūt atlaidi 30€ uz cilvēku (10 vai vairāk cilvēkiem). Biļetes ar atlaidi pieejamas tikai caur organizatoriem. Kontaktējiet info@devilstone.net, ierakstot GROUP TICKET lauciņā Subject. Tā jūs saņemsiet detalizētāku informāciju par to, kā saņemt savas biļetes pēc tam, kad izpildīsiet nepieciešamos dokumentus, lai organizatori varētu biļetes jums nosūtīt.
                 
Visa informācija:
www.devilstone.net

Autobuss no Latvijas uz festivālu turpu un atpakaļ, speciālā cena - ieejas maksa - 25eur (ieskaitot telts vietas nodokli)
info: ian.jansons@gmail.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV