Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

“Manufacturer’s Pride” - „Sound Of God’s Absence” (NAPALM Records, 2009)

Poga, 01.07.2009. 13:50

Somu grupa, kas pavisam nesen uzstājās Latvijā, savā ļoti jauki noformētajā diskā piedāvā enerģisku un agresīvu mūziku, kurā visu caurstrāvo ļoti melodiski elementi – gan vokālos, gan arī sintezatoros un semplos.
“Manufacturer’s Pride” -  „Sound Of God’s Absence”  (NAPALM Records, 2009)

Pārsteidzošs ir albuma askētiskais, bet elegantais noformējums, bet tas nav tik būtiski, jo vislielākais tomēr ir muzikālais devums, kas tik dabiski līp klāt un paliek prātā. - īpaši uzrunā vokāli un melodiskie efekti, kamēr ģitāras un bungas principā nodarbojas ar brutālu zāģēšanu un ritmisku pamatu būvēšanu, tikmēr plūstošas melodijas vokālajās partijās ļoti neuzkrītoši veido balansu, neļaujot mūzikai palikt sausai un vienveidīgai. Īpaši jāizceļ dziesma „Dahlia”, kurai ir uzfilmēts arī videoklips. Šādi simfoniski, elektroniski un brutāli eksperimenti ar mūziku ir kolosāli, tādējādi palielinot grupas muzikālo iespēju horizontu, kurā patiesībā varētu savienot elementus no dažādākajiem stiliem – death/industrial/black/melodick death u.c.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV