Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Kauņā notiks B-Shake Summer Music Festival

Viktors Bukults, 01.07.2009. 22:43

Piektdien, 17. jūlijā. plkst  22:00 Kauņas Žalgira jahtklubā (Gimbutienės M. g. 35) norisināsies pirmais B-Shake Summer Music Festival. Kopumā uz 4 skatuvēm uzstāsies ap 20 DJu. Līdzās virknei Lietuvas klubu zvaigžņu - Andrius Alien, Marius Ivanoff, M&D Substance, Uncle Roll u.c. Green Room skatuves headlainers būs Ed De Dano no Latvijas, bet festivāla galvenie viesi būs 16bit Lolitas no Amsterdamas, ziņo festivāla promoteri Convertus Music.
Kauņā notiks B-Shake Summer Music Festival

Par B-Shake Summer Music Festival galvenajiem viesiem kļūs pasaulslavenā Amsterdamas dīdžeju un producentu komanda “16bit Lolitas“, kuru reputācija uz starptautiskās klubu skatuves 10 baļļu sistēmā pielīdzināma desmitniekam. "16 Bit Lolitas" vārds ne tikai piesaista visaktīvākos klubu apmeklētāju, bet identificē Holandiešus, kā radošus deju mūzikas producentus visā pasaulē. Šobrīd nav otru producentu, bez “16bit Lolitas“, kuru oriģinālskaņdarbi vai remiksi pēdējo 5 gadu laikā būtu tik veiksmīgi iekarojuši pasaules klubu un dīdžeju topu augšējās vietas, kā Amsterdamas puišu darbi. Peter Kriek un Ariaan Olieroock zem nosaukuma “16bit Lolitas“ uz klubu skatuves parādījās 2003. gadā lai gan kopā strādā jau krietni senāk. 16Bit skanējums nozīmē to, ko deju zālē ”domā klabers” saka paši producenti. Mirgojoša basu līnija, kurai jāskan uz maksimālu jaudu, visas iespējamās skaņu sistēmas, kuras atrodamas holandiešu darbos un Lolitas raksturīgais 128 BPM iekarojušas deju zāles visā pasaulē, no Ņujorkas Crobar un Space terrases Maiami. Līdz Argentīnas Creamfields un Budapeštas Pacha.

Apmeklētājus sagaida četru dažādu stilu mūzikas telpas, garastāvokļa vasaras, brīvības un emociju pilnas. Baltā istaba būs progresīva tehnoloģiju māja mūzikas mīļotājiem, kas pārsteigs ar Duo no Nīderlandes "16 Bit Lolitas". Uz galvenās “B-shake summer music festival“, skatuves, jeb White Room, līdzās “16 Bit Lolitas“ būs redzami Lietuvas klubu scēnas vadošie dīdžeji: Marius Ivanoff (Be free), Andrius Alien (Happyendless Dj‘s) un jaunais atradums Martini (ConvertusMusic).

Black Room jeb trokšņainā istaba -  minimal un tehno mūziku mīļotājiem. Šajā istabā neļaus garlaikoties Uncle Roll (Deep Freaquency / Proton Radio), Pagalvė (Techlysim/Knobs), Pupa (backdoors) un On/Off.

Uz Hip – Hop un RnB skatuves jeb Red room saimniekos Vaiper (Despotin‘ beat club/Zip fm), Mix (K1X) un Mantini (Pacha, Lietuva).

Vasaras mūzikas paleti papildinās zaļā istaba jeb Green room, kurā uzstāsies  Ed De Dano (Disco Records - Effective. LV), M&D Substance, Weax (Filteredtools) un Dj Mikas (Club Agency). Par pārsteigumu šeit parūpēsies perkusionistu komanda. Svētku organizatori ir sagatavojuši daudz dažādus pārsteigumus, kuri nodrošinās deserta pilnu 17 jūlija nakti Kauņā.

Iepriekšpārdošanā biļešu cena - sākot no 30Lt (aptuveni 6 LVL)
Vip biļešu cena – sākot no 50Lt (no 10 LVL).  VIP biļešu skaits ir ierobežots.
Biļetes internetā: www.Tiketa.lt

www.convertusmusic.lt
www.myspace.com/16bitlolitas  
www.myspace.com/eddedanodj
www.16bitlolitas.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV