Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Klausies radio Star FM un laimē iespēju klātienē dzirdēt “Coldplay” un Madonnu!

Marta Zandersone, 03.07.2009. 10:44

No 6. līdz 17.jūlijam “Coldplay” nedēļas Star FM ēterā! Bet Laikā no 20. līdz 24.jūlijam Star FM piedāvās iespēju laimēt biļetes uz Madonnas Sticky and Sweet Tour  koncertu Tallinā 4.augustā.
Klausies radio Star FM un laimē iespēju klātienē dzirdēt “Coldplay” un Madonnu!

Viņi ir pagājušā gada pasaules pārdotākā albuma īpašnieki! Viņi ieguvuši trīs prestižās Grammy balvas! Viņi ir situši pušu ne vienu vien mūzikas rekordu pasaulē! Tā ir britu supergrupa “Coldplay”!

No 6. līdz 17.jūlijam “Coldplay” nedēļas Star FM ēterā!
 
"Coldplay" Latviju šī gada tūres grafikā diemžēl nav iekļāvuši, bet radio Star FM piedāvā lielisku iespēju laimēt braucienu divām personām uz grupas “Coldplay” koncertu tūres “Viva La Vida” ietvaros Stokholmā šī gada 22.augustā. Balvā iekļautas divas biļetes uz koncertu, divas avio biļetes uz koncertu un mājup no tā, kā arī nakšņošana viesnīcā. Jāatgādina, ka biļetes uz šo koncertu tika izpārdotas jau pirmajās pārdošanas dienās.

Kas jādara?

No 6. līdz 17.jūlijam jāklausās radio Star FM, jāķer “Coldplay” dienas dziesma, jāatbild uz jautājumu par grupu un jāpiedalās izlozē par iespēju doties uz grupas koncertu! Uzvarētāja izloze notiks 20.jūlijā tirdzniecības centrā Domina. Tiem, kas nelaimēs galveno balvu, tiks mierinājuma dāvana no tirdzniecības centra Domina un pagājušā gada pasaules pārdotākais albums “Viva La Vida”, “Coldplay”.

Ar to viss nebeidzas! Madonna jau drīzumā.

Bet ar “Coldplay” viss nebeidzas! Star FM ir par labu un vēl labāku mūziku! Jau drīzumā pēc “Coldplay” koncerta biļešu dāvināšanas, radio nāks klajā ar iespēju apmeklēt Madonnas koncertu! Laikā no 20. līdz 24.jūlijam Star FM piedāvās iespēju laimēt biļetes uz Madonnas Sticky and Sweet Tour  koncertu Tallinā 4.augustā.

Bet jūlija beigās ikviens varēs cīnīties par iespēju doties atvaļinājumā uz Turciju. Sekojiet līdzi aktivitātēm radio Star FM ēterā un www.starfm.lv!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV