Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Jau trešo gadu pēc kārtas tiek rīkots jauno mūziķu grupu konkurss – festivāls „Spēlēju visskaļāk 2009”

Dace Nikolaisone, 06.07.2009. 09:32

22. augustā Aizkrauklē plkst. 17:00 notiks jauno grupu konkurss – festivāls  „Spēlēju visskaļāk 2009”. Festivāls „Spēlēju visskaļāk” dod iespēju jaunajām grupām uzstāties konkursā ar savu priekšnesumu – savu vēstījumu sabiedrībai. „Spēlēju visskaļāk” dod priekšroku dzīvās mūzikas izpildītāju sastāviem, kas izpilda oriģinālu repertuāru dzimtajā valodā.
Jau trešo gadu pēc kārtas tiek rīkots jauno mūziķu grupu konkurss – festivāls „Spēlēju visskaļāk 2009”

Festivāls „Spēlēju visskaļāk 2009” ir vienīgais jauno grupu konkurss brīvdabā šajā vasarā, kurā profesionāla žūrija vērtē dalībniekus, kas nodrošina to, ka galveno balvu iegūs tā grupa, kura tiešām būs to pelnījusi. Žūrija, kas vērtēs jaunos mūziķus, būs mūzikas profesionāļi un sabiedrībā pazīstami cilvēki: grupas „Tumsa” menedžeris Mareks Bērents, mūzikas žurnālists Uldis Rudaks, u.c.

Kā atzina viens no žūrijas locekļiem, grupas „Tumsa” menedžeris Mareks Bērnets: „Pagājušajā gadā festivāls „Spēlēju visskaļāk” atstāja uz mani ļoti labu iespaidu, tāpēc arī šogad es priecājos, ka mani uzaicināja žūrijā. Pozitīvais šajā festivālā ir tas, ka gan no grupām, gan arī no klausītājiem tiek prasīts tikai viens – vēlme piedalīties, jo ieeja ir bez maksas, kā arī dalības maksa grupām netiek prasīta. Tā tad tie, kas grib, tie arī var – gan spēlēt, gan klausīties.”

Festivāla ietvaros notiks arī vairākas blakus aktivitātes, piemēram, mākslas darbnīca, kurā katrs, kas vēlēsies varēs izpausties, apgleznojot savu T-kreklu vai auduma somu un sporta aktivitātes, tādas kā futbols un volejbols.

Festivāla noslēgumā īpašie skatuves viesi būs pagājušā gada uzvarētāji, grupa „Dziļā nemaņā”, un 2007. gada laureāti grupa „2tie”.

Jaunās grupas var pieteikties uz konkursu „Spēlēju visskaļāk 2009,” līdz 2. augustam, aizpildot anketu, kas pieejama festivāla mājas lapā http://spelejuvisskalak.tk.

Atšķirībā no lielākā vairuma brīvdabas festivāliem šogad Latvijā, „Spēlēju visskaļāk 2009” organizatori piedāvā saviem apmeklētājiem ieeju pasākumā bez maksas, tā ir iespēja visiem, kas grib atpūsties pie dabas, rīkot pikniku vai vienkārši klausīties jaunos mūziķus.

Konkursa rīkotāji: Lielvārdes Jauniešu organizācija sadarbībā ar Aizkraukles Bērnu un Jauniešu centru Galaktika.

Vairāk informācijas: http://spelejuvisskalak.tk

Atbalstītāji: LJO, Aizkraukles Bērnu un Jauniešu centrs Galaktika, SIA A-Sound.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV