Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Grupu „Led Zeppelin”, „Queens of the Stone Age” un „Foo Fighters” mūziķi strādā pie jauna projekta

Ilze Malaševska, 08.07.2009. 14:54

Kopš 2005. gada klīst baumas, ka tiek radīts jauns un unikāls muzikāls projekts, kurā līdzdarbojas pasaulē atzinību ieguvuši mūziķu apvienību „Led Zeppelin”, „Queens of the Stone Age” un „Foo Fighters” dalībnieki.
Grupu „Led Zeppelin”, „Queens of the Stone Age” un „Foo Fighters” mūziķi strādā pie jauna projekta

Šī ziņa apstiprinājumu guva tikai šogad, kad grupas „Queens of the Stone Age” vokālista sieva Brodija Deila šo informāciju apstiprinājuma kādā intervijā. Šobrīd mūziķi uzturas Los Andželosas ierakstu studijā, kur tiek strādāts pie jaunā albuma.

Ziņas par šāda projekta izveidošanos aktualizējās jau 2005. gadā, kad Deivs Grols („Foo Fighters”) intervijā atklāja, ka „mans nākamais projekts ietver mani pie bungām, Džošu Hommi („Queens of the Stone Age”) pie ģitāras un Džonu Paulu Džonsu („Led Zeppelin”) spēlējot basu, tas būs jauns albums, kas nebūs s*ds”. Intriga turpinājās arī šī gada aprīlī, kad Džons Pauls Džons intervijā laikrakstam norādīja, ka kopā ar citiem mūziķiem strādā pie cita veida mūzikas, kas ir vairāk vērsta uz roku. „Mēs ceram būt visur šajā vasarā, bet patiesībā, tas ir noslēpums, man jums to nevajadzēja atklāt”, piebilda mūziķis.

„Man nav tiesību izteikties”, sacīja Brodija Deila (Broady Dale) Džoša Hommes sieva un grupas „Spinnerette” mūziķe, „bet es domāju, ka šis projekts ir diezgan apbrīnojams, tikai bīti un skaņa kādu jūs nekad nebūsiet dzirdējuši”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV