Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Notiks fanu reiss uz Madonnas koncertu Tallinā

Aivars Līpenītis, 08.07.2009. 16:26

Uz 4. augustā gaidāmo popdīvas Madonnas koncertu Tallinas dziesmu svētku estrādē dosies fanu autobusi, kuros kā pavadoņi ar īpašu programmu koncerta apmeklētājus izklaidēs un iesildīs pašmāju mūzikas un pasākumu zvaigznes. Biļetes uz fanu reisu pieejamas Biļešu Servisa kasēs.
Notiks fanu reiss uz Madonnas koncertu Tallinā

Madonnas fani pēc pulcēšanās Rīgā kopā ar pašmāju deju mūzikas dīvu Elīnu Fūrmani (DJ Ella) vai populāro latgaliešu mūziķi, radio dīdžeju Aigaru Runči autobusos dosies uz Madonnas koncertu Tallinā, savukārt pēc koncerta tiks nogādāti atpakaļ Rīgā. Reisa laikā braucējus izklaidēs pavadoņi, piedāvājot gan īpašus muzikālus priekšnesumus, gan iesaistot konkursos un atrakcijās saistībā ar apmeklējamo popdīvas koncertu un pašu Madonnu.

Ceļā faniem būs pieejams Battery enerģijas dzēriens, Pedro ceļa maize un Ego čipsi gandrīz neierobežotā daudzumā.

„Tūkstošiem cilvēku ir iegādājušies biļetes uz Madonnas koncertu Tallinā, īpaši tobrīd nedomājot par to, kā un vai izdosies nokļūt koncerta norises vietā vai atpakaļ mājās. Nu pienācis laiks par to domāt. Pie stūres sēžoties pašiem, jārēķinās ar garu un nogurdinošu ceļu un sastrēgumiem, kā arī aizliegumu lietot alkoholiskos dzērienus. Izvēloties reisa autobusu, jādomā, kur pārnakšņot, kā arī – kā atrast koncerta norises vietu, un galu galā – ko darīt garajā vienmuļajā ceļā. Madonnas fanu reisā koncerta apmeklētājs ērti tiks nogādāts līdz pat koncerta norises vietai un atpakaļ, visapkārt būs Madonnas fani lieliskā noskaņojumā, ko uzturēs atraktīvie pavadoņi un partneru cienasts, tādējādi Madonnas koncerts izvērtīsies par neaizmirstamu muzikālu piedzīvojumu,” tā fanu reisa organizators Aivars Līpenītis, radošās reklāmas aģentūras A2 Promo (Magic Factory of Idea Branding) pārstāvis.

Biļetes pieejamas Biļešu Servisa kasēs, kā arī internetā – www.BilesuServiss.lv. Fanu reisu atbalsta Coffee Nation, informatīvie atbalstītāji – draugiem.lv, apollo.lv, orb.lv, nightlife.lv, manamuzika.lv, spotnet.lv, receptes.lv.



» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV