Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

SHARK ENERGY TOUR piestās Kuldīgā

Andre Crash, 10.07.2009. 15:43 | komentāri (4)

SHARK „ENERĢIJAS TŪRES“ 8.pasākums pašā vasaras vidū, 18.jūlijā, norisināsies Kurzemes jaukajā un skaistajā pilsētā Kuldīga, kur Pilsētas svētku ietvaros ar skaļu un kvalitatīvu house mūziku norisināsies ikgadējais pasākums “STENDER’S IELAS DEJAS“.
SHARK ENERGY TOUR piestās Kuldīgā

Kuldīgas „ielas deju“ organizators ir klubs Stenders, kas darbojas jau gandrīz 10 gadus un īpaši pēdējās vasarās ir atzīmējies ar vērienīgiem pasākumiem Kuldīgas pilsētas dienā. Sākotnēji viss bija pavisam pieticīgi, dažas skandas, DJ galds apvidus auto piekabē un DJ Swan ar saulaino mūziku, bet arī ar to bija pietiekami, lai iela būtu pilna ar dejot gribētājiem. Tas lika organizatoriem aizdomāties par kaut ko vērienīgu un jau nākamajos gados Stenders ielas dejās piedalījās vairāki tūkstoši cilvēku.

Šogad par šī pasākuma viesiem kļūst lielākās pasākuma sērijas SHARK ENERGY TOUR dīdžeju komanda, kas tūres otrajā daļā piedāvā aizvien plašāku Latvijas DJ TOP mākslinieku klāstu.

Kuldīgā pasākums sāksies plkst. 23:00 ar vietējā DJ Rotodynamic warm up setu, bet ENERGY TOUR rezidenti uz skatuves parādīsies pusnaktī un sniegs dažādu noskaņu elektroniskās mūzikas priekšnesumu, kurā viss sāksies ar house un tech ritmiem Andre Crash (Tasty Soundz, Latex Records) izpildījumā, pāries electro house un progressive skanējumā no DJ Deros (Tasty Soundz, Latex Records) un, visbeidzot, ieslīgs pacilājošās progressive un trance melodijās Kaspar Kondrat (Essential, Kwadrat Concept) izpildījumā.

Pasākumu atbalsta SHARK ENERGY, Sunsound, Propeller Productions, draugiem.lv, Double Coffee, nightlife.lv, NL TV uc.
    
Informatīvie atbalstītāji: www.orb.lv, www.pozitivaszinas.lv, www.easyget.lv, www.ind-ex.lv, www.club.lv, EHR Paty Service.

Tūres oficiālais radio -  European Hit Radio

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV