Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Kuldīgā notiks elektroniskās mūzikas pasākums „Next Note 5”

DJ ESEM, 13.07.2009. 14:12

17. un 18. jūlijā radošo ideju laboratorija „viens reiz viens” organizē elektroniskās mūzikas pasākumu „Next Note 5”, kurš jau otro gadu ir elektroniskās mūzikas festivāla „Save the Vinyl” aizvietotājs.
Kuldīgā notiks elektroniskās mūzikas pasākums „Next Note 5”

Uz skatuves kāps gan jaunie talanti DJ, gan DJ, kuri jau sevi pierādījuši uz skatuvēm plašākai publikai savas karjeras gaitā. Pasākums, kā ik gadu, norisināsies Kuldīgā - Kurzemes pērlē, vienā dienā ar pilsētas svētkiem! Tā organizatoriem ir īpaši svarīgi izcelt šīs pilsētas atvērtību jaunām kultūras formām un idejām, parādīt plašākai sabiedrībai, ka ir vairāk, daudz vairāk mūzikas nekā ir dzirdams radio..

Kuldīgā tas var kļūt par unikālu pārdzīvojumu gan tūkstošiem Kurzemes iedzīvotāju, gan viesiem no citiem Latvijas reģioniem un novadiem. Ne tikai Ventas rumba ir tas, ko redzēt un dzirdēt Kuldīgā – ja reiz esi ieplānojis Kurzemes apceļošanu šinī nedēļas nogalē, tad „Next Note 5” var kļūt kā patīkams pieturas punkts pašā Kurzemes sirdī.

Šī gada pasākums tiek plānots Kuldīgas pilsētas centrā – netālu no vecā Ventas tilta, pie Mūzikas bāra „Saullēkts” – kas pilsētas svētku laikā kļūst par vienu no notikumu epicentriem!

Mūzikas bārā „Saullēkts” tiks izveidota relaksācijas telpa, kurā varēs skatīties dažādu laiku un dažādas mākslas, un dokumentālās filmas – Tev varbūt tas šķiet neparasti, bet ir vērts pamēģināt, tā ir lieliska atelpa jebkurā brīdī.

Otra Unesco vēsturiskā mantojuma Latvijas pilsēta, Kuldīga, gaida Tevi!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV