Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Saldū notiks elektroniskās deju mūzikas pasākums “FOAM KINGDOM”

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 13.07.2009. 14:26 | komentāri (6)

Pēc iespaidīga pasākuma Lejasciema estrādē, kuru apmeklēja vairāk kā divi tūkstoši cilvēku, otrā no četrām šogad paredzētajām putu ballītēm Latvijā notiks 18. jūlijā Kurzemē – Saldū.
Saldū notiks elektroniskās deju mūzikas pasākums “FOAM KINGDOM”

Sestdienas vakarā no plkst.21.00 Kalnsētas parkā, Saldū, sadarbībā ar populāro alus dzērienu “D-Night”, notiks iespaidīgs elektroniskās deju mūzikas pasākums – “FOAM KINGDOM”. Ne mazāk kā divas tonnas putu, atbilstošas dekorācijas, dejas līdz pat saullēktam un, iespējams, arī jauns apmeklētības rekords. Kur būs visvairāk – nav variantu – būs jāatgriežas!

Šī būs atkārtota iespēja izbaudīt putu pasākumu atmosfēru, kas regulāri notiek silto zemju kūrortos – saulainajā Itālijā, klubu mekā Ibiza, Turcijā, Arābu Emerātos, Ēģiptē un daudz kur citur. Kapēc jābrauc tik tālu, ja ir tepat?

Galvenās aktivitātes norisināsies pie lielās – “D-Night” skatuves, kas piedāvās īpašu elektroniskās deju mūzikas dīdžeju plejādi: Matt.Li, Ali_T viņš arī Trakais Mārtiņš, Beatax, Druumz kā arī [Ex] da Bass ar Riga Nights!

Par video instalācijām rūpēsies vīdžejs Kosmoss, bet gaismu šovs LJ Lightboy pārziņā. Abi no ILLEGAL DJ TEAM RIGA.

Papildus, Retro bārā – dejas 80'to un 90'to gadu skaņās kopā ar dīdžeju Edgy.

Tāpat ir padomāts par visiem izslāpušajiem un izsalkušajiem – tiks uzstādīti vairāki izbraukuma restorāni.

Apmeklētājus sagaida arī uguņojoši pārsteigumi no SIA “Petarde”, kas pasākumam piešķirs īpašu gaisotni. Tāpat visiem būs iespēja nobaudīt jaunos “D-Night” alus dzērienus ar degvīna tekilas garšām, būs arī dažādi interaktīvie pārsteigumi ar vērtīgām balvām no “Sony”, kā arī īpaši veidots stends, kur ikviens varēs fotografēties un bez maksas saņemt bildes.

Ieejas maksa: 21.00 – 22.00 Ls 3, vēlāk – Ls 4.

Organizē: “Baltic Dance Factory”.

Atbalsta: alus dzēriens “D-Night”, enerģijas dzēriens “Battery”, SIA “Petarde” pirotehnikas veikali Rēzeknē un Rīgā un “Alfa SLS”.

Informē: EHR Party Service, Progressive FM, draugiem.lv, nightlife.lv, clubland.lv un easyget.lv.

Apsargā: “ART-EKSPO”.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV