Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Zelta Zivtiņas jaunieši un Ufo organizē kopīgu braucienu uz festivālu Positivus

Ilze Meirupska, 14.07.2009. 14:33

Lai ceļu no Rīgas uz festivāla Positivus norises vietu Salacgrīvā padarītu jautrāku un interesantāku, kā arī ievingrinātu balss saites līdzi dziedāšanai koncertos, radio SWH dīdžejs Ufo un Zelta Zivtiņas jaunieši piektdien, 17. jūlijā plkst. 14:00, organizē kopīgu braucienu uz festivālu. Ikviens aicināts pievienoties draudzīgajai auto kolonnai, kuras priekšgalā stūrēs leģendārais Boom – Box Ufo un Zelta Zivtiņas jauniešu vadībā. Pulcēšanās t/p „Alfa” stāvvietā no plkst. 13:30.

Boom – Box galvenais stūrmanis Ufo un Zelta Zivtiņas jaunieši kopīgajam ceļam uz Salaccgrīvu sagatavojuši vairākus pārsteigumus. Ufo parūpēsies par jautras mūzikas pavadījumu visa ceļa garumā, Zelta Zivtiņas jaunieši organizēs kāju izstaipīšanas pieturas, notiks sazvanīšanās ar radio SWH speciālo festivāla izbraukuma studiju, kas jau atradīsies Salacgrīvā, kā arī daudzas citas interesantas lietas.

Kopīgā brauciena dalībnieki pirmie saņems Tele2 sagatavoto Positivus festivāla „fanošanas” komplektu – festivāla uzlīmes un piekariņus ar ko izrotāt automašīnas, fanu vēdeklīti, kā arī Zelta Zivtiņas saulesbrilles, caur kurām festivāla priekšnesumu vērošana sagādās īpaši pozitīvas emocijas.

Lai automašīnu kolonna būtu interesantāka, atraktīvāka un labāk izceltos pārējo satiksmes dalībnieku vidū, Tele2 aicina ikvienu savu auto izrotāt ar festivāla simboliku – izmantot festivāla krāsas, kā arī citas Positivus pazīšanās zīmes.

Savukārt īpašā festivāla Positivus sadaļā „Tele2 festivālu zona” interneta portālā draugiem.lv iespējams uzzināt visu gan par festivālu, gan kopīgo braucienu uz to. Sadaļā var atrast šoferi vai līdzbraucējus kopīgam ceļam uz festivālu, kā arī uzzināt visu par nakšņošanas iespējām Salacgrīvā. Turpat pieejama arī plaša informācija par festivāla programmu un teritorijas karte, ir iespēja apskatīt attēlus no iepriekšējā gada festivāliem, kā arī piedalīties dažādos konkursos un iesaistīties diskusiju forumos par un ap festivālu Positivus.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV