Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Madonnas fanu autobusā gaidāmi muzikāli priekšnesumi

Aivars Līpenītis, 16.07.2009. 14:33

Augusta sākumā gaidāmajā fanu autobusā uz popdīvas Madonnas koncertu Tallinā ceļā uzstāsies populārā latgaliešu grupa Borowa Mc. Mūziķi gatavo arī speciālus muzikālus priekšnesumus Madonnas faniem.
Madonnas fanu autobusā gaidāmi muzikāli priekšnesumi

4. augustā uz Madonnas koncertu Tallinas Dziesmu svētku estrādē dosies fanu autobusi, kur ceļā koncerta apmeklētājus izklaidēs pašmāju mūziķi Aigars Runčis (Borowa Mc līderis) un Elīna Fūrmane (Ella). Aigaram Runčim, kas tikko TV ekrānos bija vērojams, skrienot pa Nīderlandes ielām un cīnoties par naktsmājām šovā Trakais ceļojums, fanu reisā pievienosies grupas biedrs ģitārists un vokālists Ingars Gusāns, lai kopīgi izpildītu speciālu muzikālu programmu. Ingars ar pseidonīmu Sovvaņlīks (palaidnis – no latgaliešu val.) šovasar izdevis savu debijas albumu roka stilā, iedziedot latgaliešu modernās dzejas vārsmas. Savukārt Elīnai Fūrmanei pievienosies atraktīvās dejotājas, palīdzot uzlādēt braucējus Madonnas koncertam.

Ceļā autobusos gandrīz neierobežotā daudzumā būs pieejami Battery enerģijas dzērieni, Ego čipsi, kā arī tiks iedota Pedro ceļa maize. Brauciena laikā notiks konkursi ar balvām, un reisa dalībnieki no pulcēšanās vietas Rīgā jau dažas stundas pirms koncerta tiks nogādāti Tallinā, kā arī naktī pēc koncerta dosies atpakaļ uz Rīgu. Biļetes uz fanu reisu pieejamas Biļešu Serviss, Statoil un ReklaMarket kasēs, kā arī www.BilesuServiss.lv. Grupu rezervācijām: A2@A2Promo.lv. Vairāk informācijas – www.Manamuzika.lv. 

Foto: Sergejs Medvedevs

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV