Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Grupa „Solaris” pārtrauc darbību

Ilze Malaševska, 17.07.2009. 14:32

15. jūlijā grupa „Solaris" paziņoja par savas darbības pārtraukšanu. Mūziķu apvienība saka paldies klausītājiem un šobrīd atceļ visus ieplānotos koncertus.

„Tas arī pagaidām viss" - tāds ir ziņas nosaukums, kas publicēts interneta portālā „Draugiem.lv" un vēsta par grupas „Solaris" darbības pārtraukšanu. Grupas pārstāvis Toms Putniņš atklāja, ka darbības pārtraukšanas iemesls ir dažu grupas sastāvā esošo mūziķu došanās prom no Latvijas. „Daži no mums dosies trimdā uz citām zemēm, tas vai atgriezīsies un uz cik ilgu laiku, nevienam nav zināms", sacīja T. Putniņš. „Personīgi pats ļoti ceru, ka nekas nepazudīs un pēc nelielas atslodzes „Solaris" turpinās iesākto".

Grupa „Solaris" ir iekļauta šī gada vasaras festivāla „Zaļumballe 2009" programmā, bet gan šis, gan citi ieplānotie koncerti tiek atcelti. Arī par nākotnes plāniem grupa runā izvairīgi, vien uzsver, ka grupa savu darbību nepārtrauc, bet gan uz brīdi iepauzē. „Iebāžam sevi ledus klucī un sasaldējam uz nenoteiktu laiku", rakstīts grupas veidotajā paziņojumā. „Ceram, ka kaut kad atgriezīsimies tādi paši, kādi bijām līdz šim, taču solīt to nevaram".

Mūziķu apvienība, kuras koncertu darbībā bija iestājusies pauze, nesen atgriezās uz mūzikas skatuves, spēlējot lielākajos vasaras festivālos „Fonofest" un „Metalshow 09". Šogad bija jāiznāk arī grupas albumam. „Pagaidām par jauno albumu varu pastāstīt tikai to, ka tajā ir sešas ne pārāk īsas dziesmas", sacīja T. Putniņš. Mūziķi norāda, ka pārtraukuma laiks varētu būt piemērots, lai albuma veidošanas procesu noslēgtu un, iespējams, izveidotu arī videoklipu. „Mēs tikai uz mazu brītiņu nozudīsim no skatuves, bet domāju, ka viss pārējais turpināsies, jo īpaši albuma izdošana", norādīja T. Putniņš.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV