Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

„The Bee Gees" atzīmē 50 gadu jubileju, izdodot vairākus albumus

Ilze Malaševska, 17.07.2009. 15:16

Viena no 20. gadsimta populārākajām un komerciāli veiksmīgākajām grupām „The Bee Gees" savu 50 gadu jubileju nolēmusi atzīmēt, izdodot vairākus albumus.
„The Bee Gees" atzīmē 50 gadu jubileju, izdodot vairākus albumus

Viena no 20. gadsimta populārākajām un komerciāli veiksmīgākajām grupām „The Bee Gees" savu 50 gadu jubileju nolēmusi atzīmēt, izdodot vairākus albumus.

Albumu „Mythology" var uzskatīt par četru kompaktdisku komplektu, kuru sastādījuši grupas dalībnieki - brāļi Berijs, Robins un Moriss Gibsi. Savukārt labāko dziesmu izlase „Ultimate Bee Gees: The 50th Anniversary Collection" tiks izdota 2. novembrī. Līdz ar labāko dziesmu izlasi, klajā nāks arī DVD, kurā būs iekļauti grupas vēl neizdotie videoklipi, televīzijas intervijas, koncertu un promo ieraksti.

Berijs un Robins Gibsi ir albuma „Mythology" producenti. Katrs no albumā iekļautajiem kompaktdiskiem ir veidots, iekļaujot katra brāļa atlasītas dziesmas, kā arī Endija Gibsa dziesmu izvēli, kaut arī viņš nav grupas dalībnieks. „Ir grupas „The Bee Gees" 50 gadu jubileja. Es domāju visu četru brāļu jubileja", Berijs pamatoja Endija līdzdarbošanos albuma tapšanas procesā. Albumos iekļautās dziesmas izvēlējās Berijs un Robins, kā arī Morisa atraitne Ivonna un viņu bērni Ādams un Samanta, kā arī Endija Gibsa meita Peta.

Grupa savu darbību pārtrauca pēc brāļa Morisa nāves 2003. gadā. Robins un Berijs paziņoja, ka vairs neizmantos nosaukumu „The Bee Gees". Pagājušā gada vasarā Robins Gibs „BBC News" atklāja, ka viņš būtu gatavs atgriezties, ja vien brālis piekristu. „Tas viss būs skaidrs, kad brālis pateiks „Jā' ", sacīja Robins. Viņā arī atklāja, ka Berijs nav pārliecināts vai vēlas koncertēt ar nosaukumu „The Bee Gees", jo pieņemt lēmumu, neizmantot šo nosaukumu, bija ļoti grūti. „Mūsu pieņemto lēmumu toreiz vadīja emocijas", Robins sacīja. „Mēs nezinām vai kaut kas mainīsies, bet tā ir personiska lieta un mēs to darīsim, kad būs pienācis laiks".

„The Bee Gees" albumu ierakstu pārdošanas rezultāti ir pārsnieguši 220 miljonus kopiju, padarot grupu par vienu no visu laiku komerciāli veiksmīgākajiem mūzikas izpildītājiem. 1997. gadā „The Bee Gees" tika uzņemti Rokenrola slavas zālē.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV