Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

„Muse” atklāj globālus jaunās dziesmas meklējumus

Ilze Malaševska, 20.07.2009. 15:06

Anglijas alternatīvā roka grupas „Muse” dalībnieki savu jaunāko dziesmu ir ierakstījuši USB atmiņas kartēs un noslēpuši Eirāzijas valstīs. Aicinot fanus doties dažu ekskluzīvu atmiņu karšu meklējumos, mūziķi atradējiem sniedz iespēju noklausīties jaunāko veikumu.
„Muse” atklāj globālus jaunās dziesmas meklējumus

„Dārgumu meklētāji” USB atmiņas kartes var meklēt Berlīnē, Tokijā, Honkongā, Maskavā, Parīzē un Dubaijā. Sīkākas meklēšanas norādes un atrašanas laiki ir norādīti interneta mājas lapā Ununitedeurasia.muse.mu, kurā jāreģistrē arī atrastajā USB atmiņas kartē esošais kods. Kods atklās daļu no dziesmas „United States of Eurasia” skanējuma, kas ir iekļauta grupas topošajā albumā „The Resistance”.

Jau šobrīd atmiņas karte ir atrasta Parīzē, atklājot 36 sekundes no skaņdarba „United States of Eurasia”, kuru var noklausīties jau iepriekš norādītajā mājas lapā. 16. jūlijā atmiņas karte tika atrasta arī Berlīnē, bet pārējās valstīs meklējumi vēl turpinās.

Grupas „Muse” jaunais albums „The Resistance” iznāks šī gada 14. septembrī.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV