Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Igaunijā notiks brīvdabas klubu mūzikas festivāls "Airport Jam 2009"

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 22.07.2009. 09:42

Jau ceturto gadu pēc kārtas, 24. un 25.jūlijā, Hāpsalu, Kiltsi lidostā, norisināsies Igaunijas lielākais brīvdabas klubu mūzikas festivāls – AIRPORT JAM 2009.

Šogad festivāls uz Igauniju aicinās daudzus lieliskus trance un drum’n’bass dīdžejus. Uz pasākuma četrām skatuvēm jūs varēsiet baudīt striptīzu, uguns šovu un klausīties vairāk kā sešdesmit dīdžejos no Igaunijas un citām valstīm. Pie tam – pasākuma promocijas zonā darbosies Music Truck un būs iespēja vērot Sony Ericsson W508 Walkman™ phone prezentāciju.

AIRPORT JAM 2009 festivālā kā īpašie viesi piedalīsies RICHARD DURAND (Nīderlande), DANIELLE MONDELLO (Itālija), MARK SHERRY aka PUBLIC DOMAIN (Skotija) un DJ CHOOSE (Dānija). Šī gada dalībniekiem ir piepulcējušies vēl 14 ārzemju mākslinieki, tādi kā leģendārais hard-trance dibinātājs SCOT PROJECT (Vācija), DJ NENES (Nīderlande), vispazīstamākā sieviešu hardstyle pārstāve no Itālijas – DJ EXPRESS VIVIANA, drum’n’bass arēnā varēsim vērot new school drum´n´bass ieviesējus no Londonas SPECTRASOUL, kā arī spēcīgāko drum’n’bass kultivētāju DONNY (Lielbritānija), TRISECTOR (Somija) un MR KAY (Vācija). Latviju šā gada festivālā pārstāvēs divi dīdžeji – [Ex] da Bass un DJ GOLdbERG.

Telšu pilsētiņā, kur visu diennakti tiks tirgoti dzērieni un uzkodas, braukās ar skaļruņiem aprīkotā Music Truck. Organizatori būs parūpējušies arī par tiem pasākuma apmeklētājiem, kuri būs nolēmuši nakti pavadīt telšu pilsētiņā, piedāvājot iespēju izmantot dušu.

AIRPORT JAM 2009 festivāls norisināsies netālu no Hāpsalu, veca militārā lidlauka teritorijā, kur kādreiz bijušas izvietotas Krievijas armijas daļas. Lidlauks savulaik esot bijusi lielākā militārā bāze Igaunijā. Līdz pat šodienai lidlaukā ir saglabājušies divi pilna garuma skrejceļi un vairāk kā desmit betona angāri.

Sīkāka informācija par pasākumu, pilns dīdžeju saraksts un citas ziņas pieejamas http://www.airportjam.ee un http://www.myspace.com/airportjam.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV