Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Grupa “Second File” ieraksta radio singlu “Tava patiesība”

Second File, 23.07.2009. 09:32

„Tava patiesība” ir grupas “Second File” otrā liriskā roka balāde. Rakstot dziesmas vārdus, grupas vokālists Edijs Jurēvics atradies pārmaiņu priekšā, tādēļ skaņdarbā stāstīts par svarīgajām fundamentālajām vērtībām, kas nereti tiek piemirstas – par mīlestību, draudzību, cieņu un arī saticību cilvēku starpā. Dziesmas mūzikas autors ir ģitārists Kristaps Baltiņš.
Grupa “Second File” ieraksta radio singlu “Tava patiesība”

Lielā fanu atbalsta dēļ, „Tava patiesība” vairākas nedēļas turējusies draugiem.lv mūzikas sadaļas topu virsotnē.

Dziesma ierakstīta, pateicoties grupas uzvarai jauno mūziķu konkursā „Mediators 2009”, kas notika Balvos.

Grupa “Second File” dibināta 2007.gada novembrī. Tās kodolu veido divi jelgavnieki – Edijs Jurēvics un Kristaps Baltiņš -, kuriem piepulcējušies domubiedri Krišjānis Galiņš, Harijs Gūtmanis un Mārtiņš „Mutants” Upenieks. Nosaukums „Second File” saistāms ar grupas neoficiālo darbības laiku, kad bija cits dalībnieku sastāvs.

Līdz šim “Second File” izdevuši trīs studijas singlus – “Balta princese” (vārdi un mūzika – E.Jurēvics), “Saturday’s Night” (vārdi un mūzika – K.Baltiņš) un “Tava Patiesība” (E.Jurēvics, K.Baltiņš).

Skatuves pieredzi nevar atsvērt nekas, tādēļ grupa piedalās dažādos konkursos. Atzinīgs novērtējums gūts 2008.gadā Liepājas klubā „Fontaine Palace” notikušajos konkursos „Rock Legion” un „Flashlight”. „Second File” piedalījušies starptautiskā mūzikas konkursā „Emergenza”; Balvos notikušajā konkursā „Mediators 2009” gūta uzvara – iegūta iespēja studijā ierakstīt dziesmu, savukārt „Rock’n’Riga” kluba rīkotajā „Garāžas duelī” grupa sīvā cīņā cienīgi zaudēja spēcīgajam pretiniekam „Screampiece”.

Pēc teju divus gadus ilgas darbošanās grupa ir pamanīta, un “Second File” aizvien biežāk tiek aicināti piedalīties dažādos pasākumos. To grupa labprāt izmanto, jo izdevība koncertēt ir viena no svarīgākajām pieredzēm grupas izaugsmē.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV