Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Positivus rīko festivāla foto konkursu

Līga Andžāne, 23.07.2009. 12:20

Lai saglabātu atmiņas par šā gada Positivus festivālu, aicinām visus festivāla apmeklētājus, kas aizvadīto nedēļas nogali un tās notikumus iemūžinājuši fotogrāfijās, publicēt labākās, košākās, neparastākās un atmosfērīgākās bildes festivāla mājas lapā www.positivusfestival.com, iepriekš reģistrējoties Positivus festivāla brālības sadaļā. Līdz 31.augustam publicētās bildes tiks vērtētas, un trīs labāko bilžu autori saņems balvas.
Positivus rīko festivāla foto konkursu

Katrs brālības biedrs festivāla mājas lapā foto konkursa ietvaros var publicēt ne vairāk kā piecas bildes, kurām ir jābūt paša uzņemtām šā gada Positivus festivāla laikā.

Positivus Festivāls, kas 17. un 18.jūlijā trešo gadu notika Salacgrīvā, šogad katru dienu pulcēja aptuveni 13 000 cilvēku. Piesātinātā divu dienu programmā uz 8 skatuvēm uzstājās vairāk nekā 50 pašmāju un ārzemju mākslinieki. Jau tuvākājā laikā Positivus plāno izziņot nākamā gada festivāla datumus.

Vairāk informācijas
www.positivusfestival.com

Foto: Ģirts Luste

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV