Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

“Tā Tā Tā” sniegs pirmo koncertu

Tā Tā Tā menedžments, 23.07.2009. 14:31 | komentāri (2)

Jaunizveidotā mūzikas projekta “Tā Tā Tā” pirmā uzstāšanās gaidāma šīs nedēļas nogalē notiekošā “Baltic Beach Party” ietvaros, Liepājā. “Tā Tā Tā” uzstāsies ‘Radio SWH Future’ teltī festivāla pirmajā vakarā – piektdien, 24.julijā ap plkst. 23:30.
“Tā Tā Tā” sniegs pirmo koncertu

“Tā būs pirmā iespēja redzēt mūs uz skatuves. Tas būs ļoti īpašs un īss koncerts, kurā atrādīsim pirmās četras dziesmas, kuras esam sagatavojuši dzīvajam sniegumam”, stāsta projekta dalībnieks Reinis Briģis.

Mūzikas projektu “Tā Tā Tā” dibinājuši Artis Dvarionas, kurš agrāk bija pazīstams kā grupas “R.A.P.” vokālists, un Reini Briģis, kādreizējais “Double Faced Eels” ģitārists.
 
Šovakar, 23.jūlijā, plkst. 20:35 gaidāma arī Tā Tā Tā debija FM frekvencē. Radio SWH programmā "Lielais vakars" ar Tomu Grēviņu tiks pirmatskaņots projekta pirmais radiosingls "Tu esi dinamīts".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV