Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Kaunatas tautas namā notiks festivāls ''God Save The Vinyl''

Igors Bogdanovičs, 23.07.2009. 20:18

Par spīti tam, ka jau gadiem tiek apgalvots – vecās, labās skaņuplates „mirst”, tās turpina dzīvot. Lai arī skaņuplašu zelta laiki ir nedaudz pagātnē, tomēr līdz ''nāvei'' tām vēl tālu. Talantīga dīdžeja rokās vinils ir kvalitātes garants.

15. augustā šīs doma materializēsies pasākumā, kurš eksistē, neraugoties uz materiālajām problēmām, un saglabāsies dīdžeju sirdīs kā ''Summer House 2009''.

Šajā dienā Kaunatā (Rēzeknes rajons) sāksies 14. Festivāls ''God Save The Vinyl'' – tas ir visneparastākais klubu kultūras princips, kam mēs atkal gribam pievērst uzmanību.
Šis gads uzjundī mums visiem neaizmirstamas atmiņas par Festivālu desmitgadi, un lokalizācijas plānā atkal būs ierastā notikumu vieta – Kaunatas tautas nams ar tam pieguļošo teritoriju.

Šajā gadā būs sekojoši danču laukumi – Vinyl Nation (Main arena), X-Promo vs Viator arena, Drum’N’Bass Tent, Shark Energy Open-air, Chill-Out Rooms.

Festivāla piedalīsies:
vācu projekts Paffendors, kurš sevi pieteica 2000. gadā ar pasaulslavenu hītu ''Where are You'', bet singls ''Be Cool'' 2002. gadā iekļuva UK top 10. Latvijā Paffendors kļuva slavens, pateicoties tādiem kanāliem kā  ''VIVA'', ''MTV'' u.c..
De-Grees – hītu autors, Mixmasters AG & Raitis – Latvijas andergraund arēnas varoņi, vinila glabātāji šeit, Bogdan Taran – Dj nr.1, aktīvs festivāla vinila rezidents jau ilgu laiku,
Swan – skaņuplates House –meistars, ļoti pazīstams izpildītājs,
Oriola – fantastiskais duets Vital & Lezzz,
labākie Latvijā uz šo brīdi – Ksenia Kamikaza, Andre Crash, Deros, Festivāla veterāns Monsta.

Oficiālu pasākuma autobusu organizē ''Partytour'' kompānija.

Informatīvais tālrunis – 22184949

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV