Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Latvijas Nacionālajā operā tapis jauns projekts - “Ar bērniem uz Operu”

easyget.lv, 20.04.2007. 16:00

Ar a/s Hansabanka atbalstu Latvijas Nacionālā opera radījusi unikālu iespēju vecākiem apmeklēt izrādes kopā ar pirmskolas vecuma bērniem (vecumā no četriem līdz septiņiem gadiem) - kamēr pieaugušie LNO Lielajā zālē baudīs kādu no izrādēm, bērni operas darbinieku uzraudzībā iepazīs operas aizkulises. Projekta “Ar bērniem uz Operu!” pirmā izrāde notiks 6.maijā pl.12:00, kad LNO Lielajā zālē tiks izrādīts Dmitrija Šostakoviča balets Gaišais strauts. 2007./2008.gada šādas īpašas izrādes notiks vismaz reizi mēnesī.
Latvijas Nacionālajā operā tapis jauns projekts -  “Ar bērniem uz Operu”
A/s Hansabankas Klientu apkalpošanas pārvaldes vadītāja, valdes locekle Oksana Sivokobiļska: „Ar mīlestību pret bērniem, ar cieņu pret vecākiem – šāds ir mūsu sauklis, kas jau tiek īstenots mūsu bērnu literatūras atbalsta projektā. Mēs turpinām darbu šajā virzienā, jo tas visprecīzāk parāda mūsu attieksmi pret klientiem, mūsu darbiniekiem un viņu bērniem.”.

Jaunais LNO Izglītības programmas projekts bērniem būs aizraujošs piedzīvojums Operā. “Uz laiku, kad vecāki sēdēs zālē, bērni kļūs par “operas aģentiem” un iepazīs LNO un tās darbību, skatīsies īpaši sagatavotu filmu, meklēs Operas plašo un daudzo telpu labirintos pazudušo Pipinellu – kanārijputniņu no Putnu operas, spēlēs spēles un ies rotaļās. Neizpaliks mielošanās kafejnīcā!” stāsta LNO Izglītojošo projektu producents Kristaps Menniks. Vietu skaits „Operas aģentu” grupā ir 30 bērni. Biļetes cena – Ls 2, pērkot biļeti kopā ar konkrētās izrādes biļeti vai to uzrādot kasēs pirms pirkšanas. Pirms izrādes bērnus LNO kases telpās sagaidīs Operas pārstāvis.

A/s Hansabanka šogad kļuva par LNO oficiālo banku – vienu galvenajiem ziedotājiem, piešķirot ziedojumu virknei izcilu un kvalitatīvu operas projektu.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV