Trešdiena, 22.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Emīlija;

„Panic At The Disco” līderi izveido jaunu grupu

Ilze Malaševska, 29.07.2009. 13:35

Jau jūlija sākumā ārzemju presi pāršalca ziņa, ka grupu „Panic At The Disco” ir pametuši divi dalībnieki – līderis Raiens Ross (Ryan Ross) un basģitārists Džons Volkers (Jon Walker). Šobrīd abi mūziķi darbojas kopīgā projektā un ir atklājuši gan tā nosaukumu, gan jaunās dziesmas skanējumu.
„Panic At The Disco” līderi izveido jaunu grupu

Bijušo Lasvegasas roka grupas „Panic At The Disco” dalībnieku jaunā projekta nosaukums ir „The Young Veins” un šobrīd ar jaunās mūziķu apvienības skanējumu var iepazīties mūziķu izveidotajā profilā interneta portālā „Myspace.com”.

Šī mēneša sākumā Raiens Ross un Džons Volkers paziņoja, ka pamet grupu „Panic At The Disco” un nekavējoties pārtrauca darbību arī ar producentu Robu Matesu (Rob Mathes), kurš ar grupu strādāja pie pēdējā albuma „Pretty. Odd”. Par galveno grupas izjukšanas iemeslu tiek minētas nesaskaņas grupas biedru vidū. „Mēs četri radījām kopā mūziku, bet radoši esam attīstījušies dažādos virzienos”, teikts abu mūziķu paziņojumā.

Grupas „Panic At The Disco” 2005. gadā izdotais debijas albums „A Fever You Can't Sweat Out” sasniedza 13. vietu US Billboard 200 topā un pasaulē tika pārdoti 2.2 miljoni to kopiju. Grupas otrais albums „Pretty. Odd” tika izdots 2008. gada martā un bija otrais pārdotākais albums Amerikā. Grupa bija nominēta arī „Grammy” balvai.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV