Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Augusta vidū notiks festivāls „Sutas Balss”

Ilze Malaševska, 30.07.2009. 17:07

Arī šogad 14. un 15. augustā Alūksnes novada lauku mājās „Sprīdīši” notiks ikgadējais rokmūzikas festivāls „Sutas Balss”. Festivālā uzstāsies vairāk nekā 40 pašmāju mūziķu apvienību, to skaitā arī "Inokentijs Mārpls" un „Lietotas mēbeles no Holandes”.
Augusta vidū notiks festivāls „Sutas Balss”

Šogad dalībai festivālā pieteicās 90 grupas, no kurām tikai 40 tiks dota iespēja spēlēt kādā no divām festivāla dienām. Laikrakstam „Alūksnes Ziņas” organizatori sacīja, ka festivāla lielākā vērtība ir vietējie mākslinieki. „Šogad priekšroka dota latviešu grupām, par galveno kritēriju izvirzot piemērotību festivālam, nevis atpazīstamību”, norādīja organizatori. Savukārt festivāla mājas lapā organizatori raksta, ka „Sutas balss” mērķis ir parādīt apmeklētājiem pazīstamas un mazāk pazīstamas Latvijas alternatīvās grupas, kā arī dot iespēju jaunajām grupām parādīt sevi.

Uz festivāla lielās skatuves pirmajā dienā kāps tādi mūziķi kā "Inokentijs Mārpls", „Sia Radikal”, „Wild”, „Thurday 12th”, bet otrajā dienā – „Lietotas mēbeles no Holandes”, „Tumors”, „Helid”, „Collide”, „Angervoice”, „Disease”. Savukārt uz festivāla mazās skatuves pirmajā dienā uzstāsies „1/2H 1/2W”, „Drunk Punk”, „Oranžās brīvdienas”, „Striķis” un „Ghettozloba”, otrajā dienā – „KGDJ”, „Suņa stunda”, „Travolta”, „2tie”, „Screampeace” un „V.I.P.P. Basbočka”, kā arī daudzi citi.

Sīkāka informācija par festivālu: www.sutasbalss.aluksne.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV