Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

"Triobet.com": Aišai varētu izdoties iegūt Allas Pugačovas simpātiju balvu

Kaspars Melders, 31.07.2009. 12:21

Jau noslēgušās pirmās divas konkursa "Jaunais Vilnis 2009" dienas un ir izkristalizējies aptuvenais konkursa galveno laureātu saraksts. Savukārt Allas Pugačovas balvu vēl aizvien apvij intriga – medijos parādījušās baumas, ka krīzes dēļ konkursa mūza šogad varētu to nemaz nepasniegt. Tomēr prognožu portāla "Triobet.com" eksperti uzskata, ka Allas Pugačovas simpātija tiks noteikta, turklāt šoreiz reālas izredzes pie tās tikt ir Latvijas pārstāvei Aišai. Šāda iespējamība tiek vērtēta ar ļoti lielu, 25% ticamību.

Līdz šim Aiša pazūd spēcīgajā konkurencē

"Triobet.com" pārstāvis Kaspars Melders: "Līdz šim vēl neviens no Latvijas pārstāvjiem nav iekarojis mūzas simpātijas tik ļoti, lai saņemtu balvu, bet Aišai tas varētu izdoties. Ārkārtīgi spēcīgās konkurences dēļ Aiša līdz šim palikusi ēnā un pēc otrās dienas atrodas tikai 9.vietā. Iespējams tas tādēļ, ka līdz šim viņai nav izdevies parādīt savu trakulīgo dabu, bet mēs zinām, ka trešās konkursa dienas dziesma beidzot varētu to atklāt. Šajā konkursā visu – gan uzvarētājus, gan Allas Pugačovas simpātiju – izšķirs trešā konkursa diena, kas notiks rītvakar. Tieši tādēļ ekspertu prognozes liecina, ka Aiša varētu tikt pamanīta."

Pirmās divas konkursa dienas parādīja, ka arī abi favorīti, Džamala no Ukrainas un Sondoro Sandi no Indonēzijas, viennozīmīgi iekarojuši Allas Pugačovas sirdi, kura nekautrējoties sveica izpildītājus ar ovācijām. Tomēr līdz šim konkursa mūza savu simpātiju balvu izvēlējusies pasniegt kādam no dalībniekiem, kas ticis mazāk novērtēts, tādēļ "Triobet.com" kā ticamākos Allas Pugačovas simpātiju balvas ieguvējus min Aišu ar 25% izredzēm, Marku Jusimu no Krievijas ar 15% izredzēm un Milu Nitiču no Ukrainas ar 13% iespējamību.

Gaidāms interesants favorītu duelis


Arī par absolūto "Jaunā Viļņa 2009" uzvarētāja titulu gaidāma interesanta cīņa, jo šobrīd pirmās un otrās vietas ieguvējiem ir pilnīgi vienāds punktu skaits. Indonēzijas pārstāvis jau pirmajā dienā visus pārsteidzas ar savu fenomenālo balsi, tomēr bažas rada tas, ka trešajā dienā viņš nespēs žūriju pārsteigt ne ar ko jaunu. Savukārt Džamala no Ukrainas ar savu 4 oktāvu balss diapazonu un ekstravagantajiem priekšnesumiem arī sestdien varētu visus pārsteigt ar ārkārtīgi interesantu priekšnesumu. "Triobet.com" ekspertu prognozes liecina, ka nedaudz labākas izredzes uz uzvaru šobrīd ir tieši Džamalai.

Par "Triobet.com"

"Triobet.com" ir starptautisks prognožu portāls, kas piedāvā iespēju ar totalizatora starpniecību portāla apmeklētājiem kopā ar tā ekspertiem prognozēt sporta, politisko un kultūras notikumu rezultātus. Katras prognozes pamatā ir ļoti rūpīga gaidāmā notikuma analīze. Tāpēc portālā likmju prognozes nosaka augsta līmeņa ārzemju un vietējie eksperti, kuri ļoti precīzi spēj noteikt notikumu gaitu un vienlaikus ir attiecīgās jomas profesionāļi.

Baltijā "Triobet.com" ir viens no lielākajiem interneta totalizatoriem. Sākotnēji tā dibinātājs bija norvēģu uzņēmums "Norgames" sadarbībā ar visu triju Baltijas valstu Futbola federācijām. Šobrīd kompānijas īpašnieks ir norvēģu kompānija "Nordic Gaming". Lai piedalītos interneta totalizatorā, dalībniekam jābūt vismaz 18 gadus vecam.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV