Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Kā nokļūt uz Madonnas koncertu Tallinā?

Aivars Līpenītis, 02.08.2009. 16:47

Vēl ir brīvas vietas Madonnas fanu reisā – autobusos, kuros pa ceļam izklaidējoties pašmāju mūziķu Aigara Runča (Borowa Mc) un Ellas pavadībā, varēs ērti un atraktīvi nokļūt koncerta norises vietā, kā arī pēc tā – atpakaļ Rīgā.

Organizatori uzsver, ka, braucot ar fanu autobusu, tiks aiztaupīti uztraukumi un izslēgti iespējamie negadījumi, pie auto stūres braucot pašiem, būs iespēja iepazīties ar citiem koncerta apmeklētājiem un lieliski izklaidēties pa ceļam, kā arī pēc izvēles brīvo laiku pirms un pēc koncerta izmantot Tallinas apskatei patstāvīgi vai piedalīties reisa atrakcijās.

Autobusi 4. augustā plkst. 12 izbrauks no Rīgas centra (Blaumaņa iela 5, Coffee Nation), un atgriezīsies atpakaļ 5. augusta rīta pusē. Ceļā braucējiem būs bez maksas pieejamas uzkodas un dzērieni (Battery enerģijas dzērieni, Ego čipsi, Pedro maizītes). Biļetes nopērkamas www.BilesuServiss.lv, Statoil, ReklaMarket un Biļešu Servisa kasēs. Informācijai - +371 26154955, a2@a2promo.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV