Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Latvijas Radio uzsāk labdarības akciju "Lai mūziku sadzird visi!"

Ilze Vasermane, 03.08.2009. 17:19 | komentāri (1)

Šodien Latvijas Radio uzsāk labdarības akciju "Lai mūziku sadzird visi!". Tās mērķis ir pievērst sabiedrības uzmanību bērniem ar dzirdes traucējumiem un ar to saistītajām problēmām. Ik gadu 150 bērniem Latvijā ārsti konstatē nopietnus dzirdes traucējumus, kas kavē bērnu iespējas pilnvērtīgi uztvert un saprast apkārtējo pasauli.

"Mūzika ir daudz augstākā atklāsme par gudrību vai filozofiju." Ludvigs van Bēthovens.

Pasākuma producente – Latvijas Radio 4–Doma laukums programmu vadītāja Ilona Jahimoviča aicina atsaukties un kopīgiem spēkiem saziedot līdzekļus modernu dzirdes aparātu iegādei bērniem no maznodrošinātām ģimenēm.

Akcijas noslēgumā notiks labdarības koncerts "Zvaigznes un bērni", kurā piedalīsies Latvijas mūzikas slavenības: Melo-M, Intars Busulis, Cosmos, Ilona Bagele, Sergejs Jēgers, Raimonds Pauls u.c., kā arī jaunie talanti – starptautisko mūzikas konkursu uzvarētāji. Koncerts tiks raidīts Latvijas Radio 4-Doma laukums un Latvijas televīzijas 7.kanāla ēterā 1.septembrī plkst.17.00 no Latvijas Radio 1.studijas.

Labdarības akciju atbalsta sabiedriskā organizācija "Jauniešu konsultācijas", Rietumu bankas labdarības fonds, Latvijas Televīzijas 7.kanāls un interneta portāls "Delfi.lv".

Ikviens tiek aicināts piedalīties šajā labdarības akcijā, lai Latvijas bērniem būtu iespēja dzirdēt pasaules brīnišķīgās skaņas un mūziku.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV