Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

„Tele2 Baltic Beach Party” turpinās labās atsauksmēs

Edgars Džiguns, 05.08.2009. 10:05

Lai gan jau pusotra nedēļa pagājusi, kopš skaistā un vējainā svētdienas rītā izskanēja devītais pēc kārtas pludmales festivāls „Tele2 Baltic Beach Party”, joprojām tiek saņemtas patīkamas atsauksmes par notikušo.
„Tele2 Baltic Beach Party” turpinās labās atsauksmēs

Kate Ryan savas komandas vārdā šovu festivālā „Tele2 Baltic Beach Party” nosaukusi par vienu no labākajiem savā karjerā: „Viss tika noorganizēts ļoti profesionāli, taču mēs sajutām arī to, ka organizatoriem šis nav tikai darbs, ka organizatori patiesi mīl to, ko viņi dara. Bija skaidri redzams un jūtams, ka šis viss nav stāsts tikai par naudu, šis viss ir par to, kā sagādāt māksliniekiem un apmeklētājiem iespēju lieliski pavadīt laiku.”

 „Audiosmog” un „Tuklan” vēl nebija aizbraukuši, kad jau zināja, ka atgriezīsies: „Hei, visi Liepājā! Tas bija lieliski… kā jau katru gadu. Paldies, ka esat mūsu draugi!”

Savukārt „Laid Back” bija pārsteigti, ka kāds Latvijā uzdrošinās kaut ko darīt, zinot, kāda ir situācija ekonomikā: „Jā, mēs bijām dzirdējuši, ka Latviju globālā krīze skārusi īpaši smagi, tāpēc jo vairāk bijām pārsteigti, ka kāds ir uzdrošinājies rīkot šādu festivālu, ka kādam tas ir izdevies. Vislielākie apsveikumi no mūsu puses!”

„Ir, protams, patīkami dzirdēt labas atsauksmes no māksliniekiem, taču vēlreiz gribu uzsvērt, ka vislielāko un milzīgāko paldies, īpaši šogad, pelnījuši apmeklētāji, kuri noticēja festivālam arī šajā, ekonomiski izaicinošajā, laikā. Es visas festivāla komandas vārdā noņemu cepuri un vēlreiz, un vēlreiz, un vēlreiz saku paldies cilvēkiem, kuri bija, ir un būs, kuri izvēlas prieku, kopābūšanu un krāsas arī tad, kad laiki nav tie šarmantākie,” „Tele2 Baltic Beach Party” organizatoru vārdā apgalvo viens no festivāla rīkotājiem Raivo Mediņš.

Šā gada festivālā fiksēts arī viens rekords – „Zelta Zivtiņas telšu pilsētiņas” iedzīvotāju skaits sasniedza 5000 cilvēku. Arī ģeogrāfiskajā šķērsgriezumā telšu pilsētiņa šogad turpinājusi uzvaras gājienu – zināms, ka teltis pilsētiņā celtas latviešu, lietuviešu, igauņu, zviedru, dāņu, norvēģu, britu, īru, franču, itāļu, vācu, dāņu, somu, serbu, austriešu un pat turku gaumē.

Jau vēstīts, ka šogad festivāls „Tele2 Baltic Beach Party” notika jau devīto reizi pēc kārtas. Divās dienās un naktīs šogad festivālam bija 50 000 apmeklētāju.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV