Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Notiks Latvijas un Igaunijas sadraudzības putu ballīte “FOAM KINGDOM meets WARMDUSCHER”

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 06.08.2009. 09:07 | komentāri (2)

Viena no šīs vasaras apmeklētākajām brīvdabas pasākumu sērijām turpinās! Īpaša reklāma vairs nav nepieciešama, tomēr pievērs uzmanību! Sestdien, 15.augustā, Sauleskalna estrādē Talsos sadarbībā ar populāro alus dzērienu “D-Night” un “European Hit Radio” notiks Latvijas un Igaunijas sadraudzības putu ballīte “FOAM KINGDOM meets WARMDUSCHER” ar vairāku Latvijas un Igaunijas top dīdžeju piedalīšanos. Īpašs un Latvijā vēl neredzēts putu lielgabals no Igaunijas, iespaidīga skatuves konstrukcija, video projekcijas, dekorācijas un daudz kas cits!
Notiks Latvijas un Igaunijas sadraudzības putu ballīte “FOAM KINGDOM meets WARMDUSCHER”

Šī būs viena no pēdējām iespējām šajā vasarā izbaudīt putu pasākumu atmosfēru, kas regulāri notiek visā pasaulē – saulainajā Itālijā, klubu mekā Ibiza, Turcijā, Arābu Emirātos, Ēģiptē un nu jau arī Latvijā.

Galvenās aktivitātes norisināsies pie lielās – “D-Night” skatuves, kas piedāvās Baltijā labi zināmu mākslinieku sastāvu. Latvijas godu aizstāvies “FOAM KINGDOM” nemainīgais trijnieks – dīdžeji Beatax, Trakais Mārtiņš un [Ex] da Bass, bet Igauniju – elektroniskās deju mūzikas virzošais spēks un atzītākais duets – DJ KOLZAR un DeeJay A.A.V. Viņi Kurzemes reģionā viesosies pirmo reizi.

Par video instalācijām rūpēsies vīdžeji Pe Joke un Kosmoss, bet gaismu šovs LJ Lightboy pārziņā. Visi no “ILLEGAL DJ TEAM RIGA”.

Papildus, Retro bārā – dejas 80'to un 90'to gadu skaņās kopā ar dīdžeju Edgy. Tāpat ir padomāts par visiem izslāpušajiem un izsalkušajiem – tiks uzstādīti vairāki izbraukuma restorāni.

Apmeklētājus sagaida arī uguņojoši pārsteigumi no SIA “Petarde”. Tāpat visiem būs iespēja nobaudīt jaunos “D-Night” alus dzērienus ar degvīna tekilas garšām, būs arī dažādi interaktīvie pārsteigumi ar vērtīgām balvām no “Sony” kā arī īpaši veidots stends, kur ikviens varēs fotografēties un bez maksas saņemt bildes. Un noteikti esi klāt “Kabriokluba” prezidenta GarJāņa jaunā kabrioleta – “Vētras putns” iesvētīšanas ceremonijā! Skaistas meitenes peldkostīmos apmazgās to putās tieši pie lielās skatuves! Starp citu kopā ar GarJāni pēc Hercoga ceļojuma, pasākumā piedalīsies arī citi “Kabriokluba” biedri. Ja 15.augustā kādā no Kurzemes pilsētām ieraugi kabrioletu kolonnu un “FOAM KINGDOM meets WARMDUSCHER” karogus, zini – tie ir viņi!

Tajā pašā dienā, Talsos, norisināsies “Dižmāras” gadatirgus, kurā varēs nopirkt dažādas pašizgatavotas lietas. Gaidāmas arī dažādas citas aktivitātes. Kur? Turpat ap Talsezeru un Tautas namu jau visi grozīsies.

Ieejas maksa: 21.00 – 22.00 Ls 4, vēlāk – Ls 5.

Atbalsta: alus dzēriens “D-Night”, enerģijas dzēriens ”Battery”, SIA “Petarde” pirotehnikas veikali, “Alfa SLS”, “Talsu novada dome” un “Kabrioklubs”.

Informē: European Hit Radio, Progressive FM, draugiem.lv, nightlife.lv, pozitivaszinas.lv, clubland.lv un easyget.lv.

Organizē: “Baltic Dance Factory” (Latvija) un “Club Unlimited” (Igaunija).

Apsargā: “ART-EKSPO”.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV