Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Tiesto sadarbojas ar grupu „Block Party” un „Sigur Ros” līderiem

Ilze Malaševska, 07.08.2009. 20:04

Dīdžeja un elektroniskās deju mūzikas producenta Tiesto jaunākā albuma „Kaleidoscope” tapšanā pieaicināti daudzi populāri mūziķi, ziņo NME.com. To skaitā ir arī grupas „Block Party” un „Sigur Ros” līderi.
Tiesto sadarbojas ar grupu „Block Party” un „Sigur Ros” līderiem

Grupas „Block Party” līderis Kele Okereke, Skotijas elektroniskās mūzikas pārstāvis Kalvins Hariss, grupas „Sigur Rōs” līderis Jón 'Jónsi' Þór Birgisson un portugāļu izcelsmes kanādiešu dziedātāja Nellija Furtado ir iesaistījušies dīdžeja Tiesto jaunākā albuma veidošanā, ziņo NME.com. Dīdžejs Tiesto albuma veidošanā sadarbojies arī ar dziedātājām Emīliju Heini, Priscillu Ann un Kianu.

Albumā, kas ir pēc skaita jau ceturtais mūziķa Tiesto veikums, iekļautas 17 dziesmas, un tas tiks izdots 20. oktobrī, savukārt pirmais singls „I Will Be Here”, kurš tapis, sadarbojoties ar Sidnejas deju mūzikas grupu „Sneaky Sound System”, tiks izdots 16. septembrī.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV