Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

„Led Zeppelin”, „Foo Fighters” un „Queens Of The Stone Age” dalībnieki debitē

Ilze Malaševska, 11.08.2009. 14:46

10. augustā Čikāgā pirmo reizi plašākai publikai bija iespējams vērot Deiva Grola, Džoša Hommes un Džona Paula Džonsa jeb grupas „Them Crooked Vultures” koncertu.
„Led Zeppelin”, „Foo Fighters” un „Queens Of The Stone Age” dalībnieki debitē

Grupa „Them Crooked Vultures” ārvalstu medijos tiek dēvēta par supergrupu, jo tās sastāvā ir mūziķi, kuru iepriekšējā darbība saistāma ar pasaulē atpazīstamību guvušu grupu nosaukumiem. Pirmajā grupas koncertā Deivs Grols („Foo Fighters”) spēlēja bungas, Džošs Homme („Queens of a Stone Age”) pārvaldīja solo ģitāru un izpaudās vokāli, savukārt Džons Pauls Džons („Led Zeppelin”) spēlēja taustiņus un basa ģitāru, pēc koncerta rakstīja laikraksts „The Chicago Tribune”. Grupai pievienojās arī Džoša Hommes biedrs Alains Johannes, kurš nodrošināja pavadošo vokālu un arī ritma ģitāras skanējumu.

Medijos jau kopš 2005. gada klīda baumas par šī projekta izveidošanos. Tikai nesen, 5. augustā, mūziķi atklāja jaunā projekta nosaukumu un paziņoja par pirmo plānoto koncertu. Šobrīd grupa apsver domu ar koncertiem viesoties arī Lielbritānijā, kā arī strādāt pie albuma.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV