Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Notiks labdarības mūzikas festivāls „Māja Pjotram”

Kārlis Vītols, 12.08.2009. 09:17

No 14. līdz 16. augustam Jelgavā, blakus Rullīšu sporta kompleksam, IK „Mitau Group” sadarbībā ar biedrību „Atjautīgo un Veiklo klubs” un biedrību „Dore” rīko mūzikas festivālu „Māja Pjotram”. Mūzikas festivāla organizēšanas un vadīšanas laikā gūtā peļņa tiks ziedota Juglas dzīvnieku patversmei. Līdzās mūzikas festivālam Rullīšu trasē būs Tehniskie Sporta Svētki, kuru noslēgums ir mūzikas festivālā.

Koncerta sākums 14.augustā plkst. 17.30. 15.augustā grupas uz skatuves atsāks uzstāties plkst. 16.00. 16.augustā uz skatuves gaidāms Dj šovs ar dažādiem pārsteigumiem. Mūzikas festivāls noslēgsies 16.augustā plkst. 20:00.

Mūzikas festivālā uzstāsies: Trauma Moralis; Edža & Niknie; G.A.T.E.R.I.S.; Dziļā Nemaņā; Oranžās brīvdienas; Deserving Case; Adventure Calls; Trafi, un citi. Starp grupām ar mūziku izklaidēs Dj Grīns.

Labdarības koncertā piedalīties ir aicināti visu vecuma pārstāvji no visas Latvijas, kuri vēlas labi pavadīt laiku un atbalstīt mūsu mazos draugus.

Sīkāka informācija: pjotrs.webseta.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV