Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Vai gaidāma grupas "R.A.P." apvienošanās?

Tā Tā Tā menedžments, 12.08.2009. 14:43

Šā gada jūlijā pašamāju mūzikas apritē sevi pieteica jauns mūzikas projekts "Tā Tā Tā", kura sastāvā darbojas bijušais grupas "R.A.P." vokālists Artis Dvarionas. Šis fakts vairojis interesi par iespējamo "R.A.P." apvienošanos nākotnē.
Vai gaidāma grupas "R.A.P." apvienošanās?

Atbildot uz jautājumu, vai kas tāds ir iespējams, kādreizējais "R.A.P." vokālists Artis Dvarionas atbild: “Šobrīd visas manas domas aizņem jaunais projekts "Tā Tā Tā", kam pilnībā veltu savus radošos spēkus. Es baudu šo jauno izaicinājumu. Un, ticiet vai nē, baudu arī klausītāju neviennozīmīgo reakciju. Man vienmēr paticis mazliet provocēt. Prieks, ka jaunā projekta mūzika un teksti liek klausītājiem sarosīties. Domāju, ka šobrīd nav nekāda pamata runāt par R.A.P. apvienošanos. Man ir interesanti tur, kur esmu tagad.”

"R.A.P." par darbības pārtraukšanu paziņoja 2008.gada novembrī, bet grupas pēdējā uzstāšanās notika tā paša gada 3.decembrī, Igo koncerttūres noslēguma koncertā Arēnā Rīga.

“Priecājos, ka neesam ‘nodedzinājuši tiltus’ un "R.A.P." dalībnieku starpā joprojām ir draudzīgas attiecības. Cik man zināms, arī mani bijušie cīņubiedri ir iesaistījušies citās mūzikas apvienībās un strādā pie jaunām muzikālām idejām. Skaidrs ir viens, pat ja "R.A.P." apvienošanās ir iespējama, tad tikai oriģinālsastāvā un nebūt ne pārskatamā nākotnē”, turpina Artis Dvarionas.

Jūlijā jaundibinātais projekts "Tā Tā Tā" laida klajā debijas singlu "Tu esi dinamīts", kas straumēšanas režīmā klausāms grupas interneta vietnē grupatatata.lv.

Mūzikas projektu "Tā Tā Tā" dibinājuši Artis Dvarionas, kurš agrāk bija pazīstams kā grupas "R.A.P." vokālists, un Reini Briģis, kādreizējais "Double Faced Eels" ģitārists.

"Tā Tā Tā" pirmā publiskā uzstāšanās notika 24.julijā, Liepājā notiekošajā festivālā "Baltic Beach Party".

Foto: Egons Reiters

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV