Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Aizkrauklē notiks putu ballīte “FOAM KINGDOM”

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 17.08.2009. 12:23 | komentāri (5)

Viena no pēdējām šīs vasaras putu ballītēm Latvijā notiks jau 22.augustā Aizkraukles stadionā. Tieši tur, sestdienas vakarā, jau no plkst.21.00, sadarbībā ar populāro alus dzērienu “D-Night” un “European Hit Radio” – notiks lieliskā putu ballīte “FOAM KINGDOM”. Liels daudzums gaisīgu putu, video projekcijas, satrakojušās dekorācijas un daudz kas cits!
Aizkrauklē notiks putu ballīte “FOAM KINGDOM”

Kā jau allaž, lielākā ambrāža norisināsies pie lielās – “D-Night” skatuves, kas piedāvās dejas, dejas un vēlreiz dejas putās! Uz skatuves kāps “FOAM KINGDOM” nemainīgais trijnieks – dīdžeji Beatax, Trakais Mārtiņš un [Ex] da Bass, kā arī lauzto ritmu speciālists Virus 332.

Par vizualizācijām rūpēsies vīdžeji Pe Joke un Kosmoss. Gaismu šovu sarūpēs LJ Lightboy, līdz ar to droši var apgalvot, ka pasākumā startēs “ILLEGAL DJ TEAM RIGA” pilnā sastāvā!

Retro bārā – dejas 80'to un 90'to gadu skaņās kopā ar šīs mūzikas pārzini – dīdžeju Edgy.

Tāpat ir padomāts par visiem izslāpušajiem un izsalkušajiem, jo tiks uzstādīti vairāki izbraukuma restorāni.

Apmeklētājus sagaida uguņojoši pārsteigumi no SIA “Petarde”. Tāpat visiem būs iespēja nobaudīt jaunos “D-Night” alus dzērienus ar degvīna tekilas garšām, būs dažādi interaktīvie pārsteigumi ar vērtīgām balvām no “Sony”, kā arī īpaši veidots stends, kur ikviens varēs fotografēties ar “D-Night” meitenēm un turpat uz vietas bez maksas saņemt bildes.

Ieejas maksa: 21.00 – 22.00 Ls 3, vēlāk – Ls 4.

Atbalsta: alus dzēriens “D-Night”, enerģijas dzēriens “Battery”, SIA “Petarde” pirotehnikas veikali un “Alfa SLS”.

Informē: EHR Party Service, Progressive FM, draugiem.lv, nightlife.lv, clubland.lv, pozitivaszinas.lv un easyget.lv.

Organizē: “Baltic Dance Factory”.

Apsargā: “ART-EKSPO”.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV