Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

„Dirty Deal Cafe” aicina uz „Netīrajām dejām” un Pekšot nakts kino seansiem

Krista Jansone, 18.08.2009. 16:21

„Dirty Deal Cafe” patīk  Rīga, „Dirty Deal Cafe” patīk svētki, „Dirty Deal Cafe”  patīk svinēt  „Rīgas svētkus” , turpinot pagājušā gada tradīciju, netīro darījumu kafejnīcā par godu Rīgas svētkiem tiks rīkotas „Netīrās dejas 2009”.
„Dirty Deal Cafe” aicina uz „Netīrajām dejām” un Pekšot  nakts kino seansiem

Piektdien, 21. augustā, Maskavas ielā 12/k2 viesosies Quazar un Justas Fresh - puiši no mākslinieku apvienības „Mondayjazz” (Jazz for the Working Class), kas rīko labākās ballītes brālīgajā Lietuvas Republikā. Vakara gaitā dejas nodrošinās arī pašmāju DJ Brain un Cliche, kā arī DJ Putins. Piektdienas netīro deju stilistika – eksperimentālais un avangarda hip hops,  IDM , Glitch hops, up tempo utt.

VJ’i - Max Voitech un Gaffa

„Mondayjazz ” aizsākās 2007 gadā, kad abi draugi un Lietuvā populāri DJ’i Tadas Quazar un Justas Fresh  izlēma veidot kopprojektu.  Pateicoties viņu mājas lapai  www.mondayjazz.com  projekts pārsteidzoši strauji iemantoja popularitāti. „Mondayjazz” ir klausītāji un fani no 70 pasaules valstīm.

Justas Fresh griež plates jau kopš 1997. gada. Viņš vairakkārt ir ierindojies Lietuvas labāko DJ’u Top3 un  ir aktīvi darbojies  leģendārajā  apvienībā „Boogaloo Lituania Crew”. Spēlējot „Boogaloo” ballītēs viņš iepazinās ar Tadas Quazar, kurš kā DJ’s aktīvi darbojas no 2002. gada. Šobrīd puiši projekta „Mondayjazz” ietvaros ne vien rīko iecienītākās ballītes Lietuvā, bet arī producē mūziku  un strādā pie  mūzikas izdevniecības izveides, kā arī organizē pasākumu sēriju- „Mondayjazz LIVE”, kuras ietvaros tiek rīkoti jauno Lietuvas mākslinieku koncerti.

DJBRAIN & CLICHÉ ir viens no savdabīgākajiem un neapšaubāmi spēcīgākajiem Latvijas elektroniskās muzikas mākslinieku duetiem, kas savu šī brīža muzikālo repertuāru raksturo kā 'ghetto electronica'. Dziļāk iztirzājot šo segvārdu, klausītājs tiek iepazīstināts un izklaidēts ar visai specifisku un nenoliedzami enerģisku muzikālo ceļojumu tādu žanru ietvaros kā idm, glitch-hop, downtempo, rnb, hip-hop, nu rave, u.tml.

Sestdien, 22. augusta novakarē turpinām 'Netīrās dejas' electro / power pop / rave  ritmos.  „Dirty Deal Cafe” deju grīdu rībinās DJ’i Alise Ģelze un Indriķis. Par vizuālām vīzijām rūpēsies VJ Gaffa.  

Kultūras mezgla „Dirty Deal” pirmajā un otrajā stāvā, vēl joprojām, ir iespēja apskatīt izstādi „Pekšots 2009 Rīga- Maskava”. Piektdien un sestdien no 23:30- 24:30 tiks organizēti īpašie „Pekšot” nakts kino seansi. Par godu Rīgas Svētkiem izstāde „Pekšot”, būs apskatāma arī naktī no piektdienas uz sestdienu,  kad  ekspozīcija būs atvērta līdz pat 1:00.

Vieta: Maskavas 12/k2
Datumi: 21. un 22. augusts
Laiki: Piektdien - durvis vaļā no 19:00; dejas sākas ~22:00
Sestdien - durvis vaļā 21:00, dejas sākas ~ 22:00
Ieejas maksa: Dejas bez maksas, bet esiet gatavi, bārmeņi pie pirmā dzēriena lūgs Jums piemaksāt  1 LVL mūziķu honorāriem. Ieeja „Pekšot” nakts ekspozīcijā par ziedojumiem.


Info:
www.dirtydeal.lv
www.mondayjazz.com
www.myspace.com/mondayjazz
Mondayjazz video:
http://www.youtube.com/watch?v=iF4I6fKbXEQ
http://www.youtube.com/watch?v=OHQ5dop1BVY

Pekšots: www.kino-art.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV