Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Laiems Galahers: Esmu priecīgs par brāļa solo albumu

Ilze Malaševska, 19.08.2009. 15:15

Lielbritānijas roka grupas „Oasis” līderis Laiems Galahers sacīja, ka priecājas par sava brāļa un grupas biedra Noela solo albumu, raksta „NME.com”. Lai gan Laiems netraucēs brāli šajā radošajā procesā, viņš atklāj, ka labprāt tuvākajā laikā uzsāktu darbu pie jauna grupas „Oasis” albuma.
Laiems Galahers: Esmu priecīgs par brāļa solo albumu

Grupas „Oasis” ģitārists un galvenais tekstu autors Noels Galahers nesen nāca klajā ar paziņojumu, ka vēlas strādāt pie sava solo projekta līdz ko noslēgsies grupas „Oasis” albuma „Dig Out Your Soul” tūre. Savukārt grupas līderis Laiems Galahers sacīja, ka, ja vien šis lēmums Noelu darīs laimīgu, viņš to neaizliegs. „Kas zina, varbūt viņam jāiet un jāstrādā pie sava solo projekta, es nezinu, es tiešām nezinu”, „NME.com” sacīja Laiems, kuram ir jau savs „solo projekts” – modes bizness, kas uzsākts bez brāļa līdzdalības. „Tā [solo albuma ierakstīšana] varbūt ir dīvaina lieta, bet viņam varbūt ir laba lieta”.

Kaut arī tuvākajā laikā ir ieplānota „Oasis” grupas turneja, kura ilgs 13 mēnešus, Laiems sacīja, ka labprāt uzsāktu darbu pie jaunu dziesmu rakstīšanas. „Ja tas būtu no manis atkarīgs, es paņemtu sešu mēnešu pauzi un dotos atpakaļ uz studiju un rakstītu dziesmas”, viņš sacīja. „Tieši tam es esmu priekš „Oasis” domāts. Es neesmu priekš tam, lai piecus gadus sēdētu mājās un neko nedarītu”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV