Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

„DEPO” uzstāsies Austrālijas dziesminiece Pikelet

DEPO, 20.08.2009. 18:13

Trešdien, 26. augustā, klubā „DEPO uzstāsies Austrālijas dziesminiece Pikelet.
„DEPO” uzstāsies Austrālijas dziesminiece Pikelet

Pikelet ir Evelyn Morris, kura jau no agras bērnības spēlē klavieres, ātri kļuvusi par hc/ punk apsēstu bundzinieci dažādās grupās, tai skaitā arī „Baseball”, kuras sastāvā pirms diviem gadiem viesojās „DEPO”. No 2003. gada, ņemot talkā elektroniku un dažādus instrumentus, Pikelet darbojas arī kā solo māksliniece. Viņa ir daudz koncertējusi savā dzimtenē, tāpat, kā jau pierasts Austrālijas mūziķiem, Āzijā un Japānā, kā arī Eiropā, ir dalījusi skatuvi ar Jens Lekman, Beirut, Sufjan Stevens, Camera Obscura un citiem. 2007. gadā viņa izlaida kritikas jūsmīgi uzņemto debijas albumu, kuru producēja un miksēja Casey Rice (Tortoise, Sea & Cake, Ben Lee, citi), bet pavisam nesen dienas gaismu ieraudzīja jaunais EP „Nots o still.”

Šķiet, ka Evelīna atstājusi savas hc/ punk saknes kaut kur malā, citiem saviem projektiem, jo Pikelet mūzikā mēs sastopamies ar vienkāršu, jauku indie, kaut ko Beirut garā ar nelielu noslieci uz mierīgu psihodēliju līdzīgu Brodcast vai Stereolab.

Pikelet šovs ir intīms notikums. Uzstājoties viena, talkā ņemot savu balsi, ģitāru, akordeonu, dažādus loop un delay pedāļus, viņa ar saviem meistarīgajiem aranžējumiem spēj radīt ļoti piepildītu skaņu, ka grūti iedomāties, ka to rada tikai viena persona.

Kopā ar Pikelet DEPO uzstāsies jauna, daudzsološa postroka grupa no Valmieras „Toria”. Tāpat šajā vakarā redzēsim jauno grupa „SVEMA”, kura agrāk bija pazīstama ar nosaukumu „Caterpillar”, bet nu pēc jaunu dalībnieku rekrutēšanas, tai skaitā no grupas „Tribes of the city”, mēs no tās varam sagaidīt jaunu skanējumu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV