Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Vitnija Hūstone gatava atklātai sarunai

Ilze Malaševska, 21.08.2009. 12:11

Dziedātāja Vitnija Hjūstone ir piekritusi piedalīties Opras Vinfrejas šovā, lai sniegtu interviju pēc gandrīz septiņu gadu ilga pārtraukuma. 43 gadus vecā dziedātāja prezentēs savu jauno albumu „I Look To You” un būs pirmā sarunu šova viese, kura 14. septembrī atklās tā rudens sezonu.
Vitnija Hūstone gatava atklātai sarunai

Opra Vinfreja savā mājas lapā raksta, ka „šī intervija ir visilgāk gaidītākā”. Vitnijas Hjūstones pēdējā plašā intervija televīzijā bija 2002. gadā. Šīs intervijas laikā, viņai tika adresēts jautājums par narkotisko vielu lietošanu. Mūziķi toreiz atbildēja: „Es pelnu tik daudz naudas, lai nekad nelietotu narkotikas, pie tā arī paliksim, es to nedaru”.

Kopš 2003. gada mūziķe, kura slavena kļuva ar tādām dziesmām kā „I Wanna Dance With Somebody” un „I Will Always Love You”, nav izdevusi nevienu albumu. Viņa ir viena no vislabāk pelnošākajām mūziķēm, kuras karjerā rodami posmi, kad mūziķe lietojusi narkotikas un ģimenes dzīve ar mūziķi Bobiju Braunu nav bijusi veiksmīga.

Albums „I Look To You” 31. augustā iznāks Amerikā, bet oktobrī - Lielbritānijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV