Trešdiena, 22.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Emīlija;

Noras Džonsas albums iznāks novembrī

Ilze Malaševska, 21.08.2009. 13:47

Nora Džonsa ir atklājusi, ka viņas ceturtais studijas albums iznāks novembrī, ziņo „NME.com”. Tas tapis, sadarbojoties gan ar pazīstamu producentu, gan ar populāriem mūziķiem.
Noras Džonsas albums iznāks novembrī

Dziedātāja un dziesmu tekstu autore Nora Džonsa pēdējos divus gadus ir strādājusi pie jaunā albuma. Tajā iekļautās dziesmas ir tapušas, sadarbojoties ar tādiem māksliniekiem kā Raienu Adamsu, Džesu Harisu, grupas „Okkervil River” mūziķi Vilu Šefu. Savukārt albuma producents ir Džakvairs Kings, kurš ir producējis grupu „Kings Of Leon”, „Modest Mouse” un mūziķa Toma Vaita albumus.

Nora Džonsa atklāj, ka albumā ir mēģinājusi strādāt pie jaunām lietām, tai skaitā arī strādāt ar jaunu grupu. „Esmu spēlējusi ar vieniem un tiem pašiem mūziķiem ilgu laiku, mēs joprojām esam draudzīgi un ceru, ka kādreiz vēl spēlēsim kopā, bet bija patīkami strādāt ar jauniem cilvēkiem un eksperimentēt ar citām skaņām”, sacīja mūziķe.

Producents Džakvairs Kings palīdzēja mūziķei izveidot jaunās grupas sastāvu, kas piedalījās albuma ieraksta procesā. Tajā spēlēja bundzinieks Džo Varonkers (grupa „Back”, „REM”, „Erykah Badu” un „Al Green”), taustiņnieks Džeims Poisers un ģitārists Marks Ribots, kurš iepriekš strādājis ar mūziķiem Tomu Vaitu un Elvisu Kastello.

Nora Džonsa savu karjeru uzsāka 2002. gadā, izdodot debijas albumu „Come Away with Me”, kas bija nobrieduša džeza vokāla un jūtīga soul/folk/country skanējuma apvienojums. Albums ieguva Grammy balvu, kā arī tika atzīts par gada ierakstu, savukārt pati mūziķe tika atzīta par labāko jauno mākslinieci. 2004. gadā iznāca dziedātājas otrais albums „Feels like Home”, bet 2007. gadā trešais – „Not Too Late”. ASV ir pārdots vairāk nekā 16 miljoni albumu, bet visā pasaulē vairāk nekā 36 miljoni.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV