Trešdiena, 22.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Emīlija;

Diana Moon dzied Ibicas slavenajā El Divino klubā un gatavojas debijas singla un mājas lapas prezentācijai Latvijā

Elīna Ždanoka, 28.08.2009. 15:33

11.spetembrī plkst. 23.00 Vecrīgas naktsklubā „Pussy Lounge” notiks dziedātājas un dziesmu autores Dianas Moon debijas singla „Share the Bed” un viņas mājas lapas www.dianamoon.lv prezentācija ar nosaukumu „Dirty Angel party”. Vakara pasākumā  uzstāsies Latvijas R’n’B/dance mūzikas dziedātāji un dejotāji. Savukārt pati Diana izpildīs savu autordziesmu programmu R’n’B/dance mūzikas stilā. Vakara viesiem tiek solīts arī kāds pārsteigums.
Diana Moon dzied Ibicas slavenajā El Divino klubā un gatavojas debijas singla un mājas lapas prezentācijai Latvijā

Ideju „Dirty Angel party” ballītei un iedvesmu jaunām kompozīcijām Diana guva šovasar pasaules slavenākajā vasaras ballīšu salā Spānijā -  Ibicā, kur viņa bija uzaicināta dziedāt vienā no šikākajiem Ibicas naktsklubiem El Divino.

Diana El Divino klubā uzstājās 25.07.2009. „Carwash Party” ietvaros ar savu kaverversiju minī programmu. Koncerta laikā dziedātāja izpildīja gan dziesmas angliski, gan spāniski. Pati dziedātāja ir sajūsmā par šo negaidīto piedāvājumu uzstāties Ibicā tik prestižajā un slavenajā klubā El Divino. Arī skatītāju ovācijas un komplimentu jūra, ko jaunā māksliniece saņēma pēc uzstāšanās, bija patiesi ievērības cienīgs. Nakts kluba īpašnieks Kalid Rodan jaunās dziedātājas uzstāšanos, komentēja īsi: „Diana, she was excellent!” (no angļu val. tulk. Diana, viņa bija lieliska!).

Ieeja klubā “Pussy Lounge” sāksies no plkst. 22.00. Adrese- Mārsteļu iela 14, Vecrīga.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV