Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

BiFriDay personību vilciens, kas aizrauj

Līga Mūrniece, 02.09.2009. 12:41

Aizvadītajā  sestdienā priekšapmaksas karte BiFri sarīkoja īpašu Personību vilcienu, kurš uzaicinātiem viesiem piedāvāja 3 stundu laikā dodoties maršrutā Rīga–Skulte–Rīga piedzīvot īpaši jautru un neaizmirstamu izklaidi, dodot iespēju katrā no 4 vagoniem iepazīt jaunu ritmu spilgtu personību sabiedrībā.
BiFriDay personību vilciens, kas aizrauj

Galerijas:

Sestdien, 29. augustā, plkst. 21.00 Rīgā, Dzelzceļa stacijā par spīti lietainajam laikam notika neredzēta drūzmēšanās. Jautāti par to, ko šie cilvēki gaida, visi kā viens atbildēja, ka tiek gaidīts kāds īpašs vilciens. Gaidītāju vidū bija manāmi arī vairākas sabiedrībā pazīstamas personības. Vilcienam piestājot pie 2. perona 1. ceļa, bija skaidrs, ka gaidīšana vainagosies ar patiesi labu izklaidi.

Vakara piedzīvojumu neaizmirstamu darīja personību, kas piedalījās vilciena pasākumā, daudzveidība. Izbaudīt mūziku bez pieturām bija ieradušies gan BiFri klienti, gan sabiedrībā pazīstamas personības, kā, piemēram, Aleksandra Kurusova, Māris Mihelsons, Henrijs Buks Vaivads ar kundzi, Dāvis Kolbergs, Regnārs Vaivars, Sandra un Kaspars Zvīguļi, panks Peksis, Pauls Ķesteris, Ingus Baušķenieks u.c. Katrā vilciena vagonā bija DJ, kas piedāvāja sev raksturīgu mūzikas pavadījumu;

DJ Ellas vagonā valdīja House mūzikas ritmi. Vagons bija iekārtots rozā toņkārtās un klātesošos iesildīja Go Go dejotājas.

Jaffa Riga DJ Artūra Medņa violetajā vagonā visa vakara gājumā jautrība sita augstu vilni Funk un Oldschool mūzikas ritmos.

DJ Ksenijas Kamikazas zilos toņos noformētajā vagonā savukārt valdīja House ritmi.

DJ Uldis Rudaks, Artis Dvarionas & Kaspars Zaviļeiskis Zaļo anarhijas vagonu tricināja ar Ska, Punk, Rock ritmiem.

Lai arī vairākas reizes vakara gaitā likās, ka vilciena konstrukcija varētu neizturēt dejot gribētāju degsmi un aizrautību, tomēr pasākums beidzās bez starpgadījumiem un pasākuma mērķis tika sasniegts, parādot, ka jautri un neaizmirstami pavadīt laiku iespējams spontāni, izvēloties tam netradicionālu vidi, galvenais nosacījums, kam ir jābūt – ir jābūt brīviem savā attieksmē.

BiFri saka paldies visiem, kas piedalījās pasākumā, kā arī aicina sekot informācijai, lai jau drīz tiktos nākošajā spontānajā pasākumā. Kur un kad, par to – kā vienmēr, informācija sekos.....

Nespējot pretoties panku valdzīnājumam, EasyGet aizkavējās Zaļajā anarhijas vagonā.

Foto: Inga Fedulova

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV