Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Jaunajā “Gorillaz” albumā Deimons Albarns sadarbosies ar “The Horrors”

Baiba Sniķere, 03.09.2009. 09:24

Deimons Albarns (Damon Albarn) sadarbosies ar “The Horrors” un ierakstīs kopīgu dziesmu gaidāmajam “Gorillaz” albumam.
Jaunajā “Gorillaz” albumā Deimons Albarns sadarbosies ar “The Horrors”

Grupas “The Horrors” basists Rīss Vebs (Rhys Webb) informēja “BBC 6music”, ka grupas “Blur” solists sazinājās ar gotiskā panka Londonas grupu un ielūdza viņus strādāt Albarna studijā “13”.

Vebs stāstīja ka, Albarns ar viņiem sazinājās, sūtīdams e-pastu, pēc viņu otrā albuma “Primary Colours” noklausīšanās, kas tika laists klajā šā gada sākumā.

“Godīgi sakot, tas bija visai dīvains e-pasts”, Vebs skaidroja, citēdams dažas e-pasta rindas: “Vai jūs, puiši, kaut kad varētu iegriezties manā studijā?” “Mums nebija ne jausmas, ko tas īsti nozīmēja, bet mēs domājām, ka būtu lieliski tur iegriezties, papļāpāt, būtu visai jauki ar viņu tikties”, Vebs piebilda.

“Mēs devāmies uz studiju un Deimons paskaidroja: “Mēs strādājam pie jaunā albuma un vēl pirms tam nebijām sadarbojušies ar ģitārgrupu, jūsu albums ir viena no aizraujošākajām lietām, ko pēdējā laikā esmu dzirdējis. Vai jūs gribētu ar mums kopā ierakstīt dziesmu?””

“Viņi (Albarns un viņa partneris Džeimijs Hjūlits (Jamie Hewlett)) vienmēr ir bijuši visai atšķirīgi un eksperimentāli un es domāju, ka mums kā progresīvai grupai, viņu mūzikas stils ir visai saistošs,” turpināja Vebs.

Vebs arī atklāja, ka Albarns ir miksējis viņu dziesmu “Whole New Way”, kas nākotnē tiks izlaista kā singls. Gaidāms, ka Gorillaz trešais albums tiks laists klajā nākamgad.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV