Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Džonijs Mars pagaidām “pārāk aizņemts”, lai dotos “The Smiths” koncerttūrē

Baiba Sniķere, 04.09.2009. 09:37

Džonijs Mars (Johnny Marr) ir teicis, ka viņš esot “pārāk aizņemts”, lai atkal apvienotos ar savu veco grupu “The Smiths” un sniegtu dzīvos koncertus, bet viņš nav pilnībā atmetis cerības, ka tas varētu būt iespējams.
Džonijs Mars pagaidām “pārāk aizņemts”, lai dotos “The Smiths”  koncerttūrē

“The Cribs” ģitārists ir atkārtoti paudis, ka viņš nav ieinteresēts atkal apvienoties ar dziedātāju Moriseju (Morrissey), basistu Endiju Rurku (Andy Rourke) un bundzinieku Maiku Džoisu (Mike Joyce). Viņš pat pagājušā gada decembrī laida klajā oficiālu paziņojumu, ka baumām par “The Smiths” atkalapvienošanos nav pamata.

Tomēr nesenā intervijā “Daily Mail” viņš noliedz faktu, ka būtu bijis piespiests atkal kāpt uz skatuves ar savu veco grupu, kas savu darbību beidza 1987. gadā.

“Es nevaru runāt Moriseja vārdā, bet zinu, ka pašlaik esmu pārāk aizņemts, lai apvienotos ar “The Smiths” viņš apgalvoja. “Vai tas, iespējams, varētu mainīties? Kas to lai zina!”

Viņš arī piebilda: “Es nevaru paciest domu, ka “Spandau Ballet” atkal atgriezīsies. Kāda jēga? “Spandau” atkal apvienosies un sarīkos pasākumu no sērijas “kaķis maisā”, kas viņiem tagad ir bez maz vai pirmajā vietā.”

“Varbūt kādam viņiem vajadzētu samaksāt 20 miljonus mārciņu, lai viņi neapvienotos. Mums,laikam, piedāvāja 20 miljonus USD (6.2 miljoni mārciņas), lai mēs nospēlētu pāris koncertu 2007. gadā, un mani tas nepavisam nevilināja.”

“The Cribs” jaunais albums “Ignore The Ignorant” klajā nāks pirmdien, 7. septembrī. To pilnā versijā var noklausīties par brīvu mājas lapā: NME.COM/the-cribs now.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV