Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Tiek dibināts Ziemassvētku vecīšu koris

Maija Tālberga, 08.09.2009. 12:45

No 25. līdz 27. decembrim Rīgā, Lielajā ģildē notiks līdz šim nebijis muzikāls Ziemassvētku šovs „VECĪŠI NĀK”, kur 16 dažādu stilu un raksturu Ziemassvētku vecīši ar vieglu un pozitīvu smaidu izdzīvos svētku tradīcijas un apvienosies kopīgā korī.

„Tiek dibināts jauns koris – Ziemassvētku vecīšu koris! Gaidīti tiek labākie no labākajiem ar izcilu balsi, labu reputāciju un lielisku dejot un dziedāt prasmi”.

Tas ir sludinājums, uz ko jau atsaukušies Latvijas populārākie „vecīši”- tautā iemīļotie dziedātāji -  Mārtiņš Freimanis, Intars Busulis, Jānis Stībelis, Ivo Fomins, Andris Ērglis, Lauris Reiniks, Atis Auzāns, Žoržs Siksna, Nauris Puntulis, Normunds Pauniņš, Normunds Ķietis, Guntis Veits, Dainis Porgants, Roberto, Kaspars Antess un Kaža. Arī kora vadītājs, izturējis sīvu atlasi, jau apstiprināts. Tas ir jaunais diriģents, dziedātājs un aktieris Intars Rešetins...

Kas notiks ar „vecīšiem”, kuri tiks uzņemti Ziemassvētku vecīšu korī, kuri nē, kādi muzikāli pārbaudījumi būs jāiztur katram no viņiem, to uzzināsim jaunā muzikālā Ziemassvētku šova „Vecīši nāk” sešos koncertos, kas notiks Lielajā Ģildē 25., 26. un 27.decembrī. Kopā ar mūziķiem koncertos piedalīsies arī “Mirage Jazz Orchestra”, kas visu laiku populārākajiem Ziemassvētku hitiem piešķirs jaunu popsīgi-roķīgu un dzīvespriecīgu skanējumu.
 
Koncertus organizē „Izklaides producentu apvienība 7”.

Biļetes uz muzikāli izklaidējošo hitparādi jau šobrīd nopērkamas „Biļešu paradīzes” kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv.

Vecīši nāk. Nāk paši jautrākie, atraktīvākie ar populārākajām Ziemassvētku dziesmām un ar atvērtu sirdi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV