Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Liepājā norisināsies starptautisks projekts „Passport: Music”

Antra Balode, 09.09.2009. 16:29

No 10.-20. septembrim Liepājā uz projektu „Passport:Music” pulcēsies 36 dalībnieki no 7 Eiropas valstīm, kuru aicinājums ir mūzikas un video producēšana un miksēšana. Projekta dalībnieki Latvijā būs ieradušies no Itālijas, Dānijas, Latvijas, Lietuvas, Lielbritānijas, Nīderlandes un Vācijas, lai 10 dienu laikā sadarbotos un radītu vienotu skaņdarbu un audiovizuālu performanci, kuras prezentācija notiks 19. septembra naktī klubā „Fontaine Palace”.

„Passport:Music” ir starptautisks jauniešu apmaiņas projekts par Eiropas dažādo kultūru atšķirībām un vienotību mūzikā, tādēļ projekta laikā dalībnieki paralēli radošajam darbam izvērsīs diskusijas par piederību Eiropai, iepazīs kultūru atšķirības un dalīsies savā profesionālajā pieredzē.

Projekta laikā radītais skaņdarbs būs vēstījums par Eiropas vienotību un apliecinājums dažādu kultūru pārstāvju veiksmīgai kopīgajai sadarbībai. Pēc projekta skaņdarbs būs publiski brīvi pieejams lejupielādēšanai internetā, kā arī ierobežotā skaitā tiražēts CD formātā. Papildus informāciju par „Passport:Music” dalībniekiem un pašu projektu iespējams iegūt blogā www.passportmusic.wordpress.com.

Projekts tiek realizēts ar ES programmas „Jaunatne darbībā” atbalstu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV