Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

Komentāri rakstam: Jau nākamnedēļ Sapņu fabrikā uzstāsies Brazīlijas thrash metal grupas Sepultura

jaunākie lejā

I.T.Warpath 13.07.2007. 18:38

Cik zināms, arī Igors Kavalera jau krietnu laiku ir grupu pametis, tā kā no SEPULTURA, te uzstāsies tikai puse veco, labo laiku pamatsastāva. Domāju, ka runas par apvienošanos bija tikai baumas, jo, cik zināms, abi brāļi Kavaleras tagad vairāk ir sastopami SOULFLY aprindās.
SEPULTURA vecajā sastāvā Rīgā redzēju 1992. gadā un uz šo THE SEPELTER ORKESTER FEAT. SEPULTURA MEMBERS pasākumu, kur tiks spēlēts popūrijs no vecajām SEPULTURA dziesmām, ij netaisos iet - labas atmiņas nemīl, ka tiek izcūkotas!
Interesanti, savulaik SEPULTURA vēl ar Max Cavalera kā frontmenu uztaisīja koverversiju grupas MOTORHEAD dziesmai "Orgasmatron", kuru izpildīja arī koncertos - interesanti, vai ar zaļo, bižaino orangutānu uz vokāliem viņi arī šo dziesmu koncertos izpilda? Jā kāds, kas šo te lasa, aiziet uz koncertu, lai to uzraksta pie koncerta atsauksmēm, jo pats uz šo konci, kā jau teicu, neiešu.

I.T.Warpath 13.07.2007. 18:54

NAILBOMB albūmu sauca "Point Blanc", nevis "Point Black", bet ja "Roots" ir lēns un mierīgs albūms, tad man šī raksta autoram negribas to aizrādīt, ka viņš šo albūmu, kā rādās, nemaz nav dzirdējis.
Tāpat, Andreas Kisser grupā nespēlē basu, un to nav nekad darījis ar';i viņa priekšgājējs Jairo, kas tagads spēlē grupā THE MIST, ne arī viņu abu priekšgājējs Wagner Lamonier, krurš SEPULTURA sastāvā spēlēja tikai 2 nedēļas, bet pēcāk kā Wagner "Antichrist" dibināja grupu SARCOFAGO, orientētu uz old-school black thrash metal.
Starp citu, ja raksta autors man parādīs to informācijas avotu, kurā minēts, ka šajā grupā ir spēlējis kaut kāds tur Walter Silva, es viņu par āmurgalvu nenosaukšu. Manā rīcībā tāda informācijas avota nav, bet apstiprinājumu manis teiktajam jebkurš var atrast www.metal-archives.com uzklikšķinot informāciju par attiēcīgo grupu, šajā gadījumā SEPULTURA.

summerfree 16.07.2007. 13:46

Laime pilnīga!!! Atklāju, ka tagad „Laimi pilnīgu” var arī noskatīties arī video! Uzmet aci arī TU!

http://www.videogaga.lv/video?id=njodbmbhidyccsluags

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV