Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

"Tribes of the City" sniegs atvadu koncertu

Studentu klubs, 21.09.2009. 17:52 | komentāri (1)

25. septembrī Studentu klubā, Rīgā, Raiņa bulvārī 23, notiks grupas "Tribes of the City" pēdējais koncerts pirms ilgāka pārtraukuma. Kā īpašie viesi šajā vakarā uzstāsies arī grupa "Tramplīni", bet par vakara kopējo noskaņu gādās Dj Uldis Rudaks.
"Tribes of the City" sniegs atvadu koncertu

Šī gada 9. septembrī apritēja seši gadi kopš "Tribes of the City" dalībnieki sāka spēlēt kopā. Pa šo laiku radīti un izdoti trīs albumi - "Running to the Sun" 2004. gadā, "...for the sleepy people" - 2006. gadā, bet šogad grupa nāca klājā ar dubultalbumu "Recipe of the Golden Dream".

Kā pastāstīja grupas vokāliste Ksenija Sundejeva, lēmums uz ilgāku laika sprīdi pārtraukt radošo darbību ir nācis pats no sevis vairāku faktoru ietekmē. „Kopā esam spēlējuši sešus gadus, esam pietiekami intensīvi strādājuši, kā zināms, izdevuši 3 plates. Pēdējā albumā tika ieguldīts īpaši daudz morālu un arī radošu spēku, tādēļ nepieciešamība pēc garākas atpūtas ir palikusi tik aktuāla, kā vēl nekad līdz šim. Mums, līdzīgi saules baterijām, ir jāuzlādējas. Kā arī jāsaprot, kādā virzienā vēlamies iet tālāk. Šobrīd ir ļoti daudz par ko padomāt," saka Ksenija.

Sergejs, ģitārists: "Ir vēlēšanās izdzīvot ko jaunu, ko tādu, kam mēs līdz šim neesam pat pieskārušies. Tādēļ ir nepieciešams laiks. Dažreiz ir jāietur pauze, jāizjūt telpa, lai varētu piedzimt no jauna."

Ieeja klubā no plkst. 22:00, skatuve no 23:00.
23:00 grupa Tramplīni
00:15 Tribes of the City
Ieejas maksa Ls 2,50, biļetes pie ieejas pasākumā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV