Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

“Noela Galahera uzskati par hip hopa mūziku ir visai vecmodīgi”, apgalvo reperis Jay-Z

Baiba Sniķere, 21.09.2009. 21:25

Jay-Z atzīst, ka pēc viņa uzstāšanās kā galvenajam māksliniekam 2008. gada Glastonberijas festivālā bijušais “Oasis” ģitārists Noels Galahers (Noel Gallagher) par hip hopa mūziku paudis visai vecmodīgus uzskatus.
“Noela Galahera uzskati par hip hopa mūziku ir visai vecmodīgi”, apgalvo reperis Jay-Z

Sniedzot interviju “BBC One” politiskajam raidījumam “The Andrew Marr Show”, Jay-Z skaidro, ka pēc labi dokumentētās vārdu apmaiņas ar Galaheru, uzkāpjot uz “Worthy Farm” skatuves, viņš juties tā, it kā būtu ieguvis “Grammy” mūzikas balvu.

“Tas bija tā, it kā es būtu ieguvis savu pirmo “Grammy” balvu. Tā bija viena no tām retajām reizēm, kad…sajūta tāda, it kā es būtu izlauzis durvis”, reperis skaidroja Maram.

“Noelam Galaheram ir vecmodīga domāšana. Mums nav tādu uzskatu vai arī neklausāmies tikai vienveidīgu mūziku. Manā ipodā ir atrodamas dziesmas no “The Beatles”, Jay-Z, “Kings of Leon”, repera Lila Veina (Lil Wayne), “Grizzly Betar” un “Arctic Monkeys”. Es klausos dažāda veida mūziku un uzskatu, ka arī bērni mūsdienās dara tāpat.”

Vēl intervijā Jay-Z bilda, ka Galahera kritiskās piezīmes par to, ka reperis ir izvēlēts par Glastonberijas festivāla galveno mākslinieku, neguva atbalstu, jo daudzi cilvēki nepiekrita viņa viedoklim.

“Tas gandrīz vai bija tā, it kā cilvēki teiktu: nē, mēs vēlamies, lai tas notiktu. Tā ir dabiskā attīstība. Mums patīk repmūzika, kā arī roks. Mums patīk pilnīgi viss. Un tas bija kā galavārds…vienīgi šī vecmodīgā domāšana bija festivāla šķērslis”, atzina reperis Jay-Z.

Reperis vēl sacīja, ka tādiem mūziķiem kā Galaheram ir jāpieņem pārmaiņas, nevis jāizvairās no tām. “Ja mēs domājam, ka lietām būtu jāpaliek tā, kā tās ir uz visiem laikiem, tad es joprojām būtu vergs, vai ne tā? Es joprojām būtu verdzībā. Viss mainās un arī pasaule mainās, uzskatu, ka visprātīgāk ir pieņemt šīs pārmaiņas”, savā viedoklī dalījās Jay-Z.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV